סדנאות קולינריות

סדנאות בישול ואפייה

אתגר הבשר מהדרין - גברים/שף עמיר אילן

מי מוכן לאתגר הבשר? חגיגת הקרניבורים חוזרת! סדנה שכולה בשר - 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת.

פורים עם אפרת/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

סדנת פורים צוהלת ושמחה, עם קינוחים חדשים למשלוח מנות מושלם, כשר למהדרין, לנשים בלבד.

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

שף הבית Chef De La Maison/נבחרת השפים

לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם.

קינוחים ומאפי שמרים ללא גלוטן/שף עינת מזור

קורס אפייה בריאה בן 2 מפגשים, במהלכו נלמד ליצור קינוחים ומאפי שמרים ללא גלוטן

עוגיות למימונה/מימי נידם

בסדנה נלמד להכין עוגיות מרוקאיות מסורתיות

פטיפורים וקינוחים קטנים/שף קונדיטור ערן שוורצברד

סדנה גדולה לקינוחים קטנים - כי האושר בא במנות קטנות..

עוגיות למימונה/מימי נידם

בסדנה נלמד להכין עוגיות מרוקאיות מסורתיות

מקרונים/שף-קונדיטורית מאיה רביבו

סדנת בוטיק להכנת מקרונים מושלמים כמו בקונדיטוריות המשובחות בפריז, צעד אחר צעד, עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת.

עוגות לאירוח ללא גלוטן/שף עינת מזור

בואו להפתיע את האורחים שלכם בחג הזה בקינוחים מדהימים ובריאים ללא טיפת גלוטן.

השף הצעיר בתפוח הגדול /אייל פינקלשטיין

קורס בישול לילדים ונוער בחופשת הפסח אודות מטבחי ניו יורק

ברביקיו אמריקאי/עמיר אילן

הסדנה המושלמת לחובבי הצלייה בגריל

יסודות אפייה בריאה/שף עינת מזור

סדנת מבוא מעשית ליסודות האפייה הבריאה בת 2 מפגשים.

יסודות הבישול הבריא/שף עינת מזור

סדנת מבוא מעשית ליסודות הבישול הבריא בת 3 מפגשים.

חגיגה מרוקאית /מימי נידם

סדנה בת שני מפגשים, בה נלמד להכין עוגיות מרוקאיות מסורתיות

קמחי מורשת/קונדיטור סער מור

בואו להכיר את עולם הקמחים והלחמים המקומי, עם הידע שכל אופה חובב ומקצועי ישמחו להכיר: הטכניקות, הטקסטורות והמתכונים המנצחים.

קונדיטוריה למהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

מפגשים עם אפרת ליבפרוינד, מיה רביבו ואורגד רואש, לשיפור הידע והיכולות הביתיים.

סדנת אתגר הבשר/שף עמיר אילן

מי מוכן לאתגר הבשר? חגיגת הקרניבורים חוזרת! סדנה שכולה בשר - 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת.

שוקולד עם אורגד/שוקולטייר אורגד רואש

סדנה בת 2 מפגשים במהלכן נתמקד בעולם השוקולד והקקאו, ונכין מגוון פרלינים בטכניקות, טעמים ומילויים מפתיעים

אתגר הבשר מהדרין - נשים/שף עמיר אילן

מי מוכן לאתגר הבשר? חגיגת הקרניבורים חוזרת! סדנה שכולה בשר - 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת.

קונדיטוריה למהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

מפגשים עם אפרת ליבפרוינד, מיה רביבו ואורגד רואש, לשיפור הידע והיכולות הביתיים.