סדנאות קולינריות
השף הצעיר קונדיטוריה - קיץ 2024
עולם הקונדיטוריה לא מפסיק להתחדש ולהתעדכן מרמת חומרי הגלם ועד לטכניקות ושיטות עבודה. השף הצעיר קונדיטוריה קיץ 2024 חושף את הצעירים לקונדיטוריה קלאסית - מאפי שמרים, בצק פריך ועוגיות, לחמים, מאפים מלוחים, מרנג ועוד.
- תוכן הסדנה
- אודות השף שלומי אלדו
מה נלמד להכין?
קופסת עוגיות - עוגיות אמסטרדם מושחתות, אלפחורס, בראוניז פאדג' 3 סוגי שוקולד ללא גלוטן
שמרים ונהנים - סינבון לוטוס, קראנץ כתר שוקולד, לחמניות שום רכות וממכרות
מאפים מלוחים - בורקיטס, במילוי גבינות, מקלות פרמזן, סקונס תירס וגבינות
לחמים - בייגל ירושלמי, לחם זיתים, פיצה
מרנג - פבלובה במילוי קציפת מסקרפונה וקולי פירות יער, נשיקות, קרמבו
הקורסים נערכים במתכונת Hands -ON עם חומרי גלם האיכותיים ביותר, כיתות מאובזרות בציוד המתקדם והמקצועי של אורט דן גורמה.
ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00
המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים קלה גילאים: 9-14
עלות: 1,890 ש"ח למחזור אחד, לשני מחזורים - 3,300 ש"ח
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
פרעצל בייגל ומה שבינהם - סדנת אפייה/שף קונדיטור ערן שוורצברד
פרעצל בייגל ומה שבינהם - סדנת אפייה
שף הבית Chef De La Maison הקורס החדש!/השף יוסי בן דיין
לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם
סודות הפיצה המושלמת - אייל פינקלשטיין/שף אייל פינקלשטיין
סודות הפיצה המושלמת - אייל פינקלשטיין