אודות

מגמת אפיה - BAKEMASTER PRO

מגמת אפיה - BAKEMASTER PRO

מגמת אפיה - BAKEMASTER PRO

14 מפגשים | 17/06 ימי ב' מסלול בוקר

קורס מגמת אפיה בן 14 מפגשים עם השף קונדיטור ערן שוורצברד.

מה נלמד במהלך הקורס? עשייה של בצקים מקמח מים ושמרים, בצקי שמרים מהירים, לחמים שטוחים – FLAT BREADS, בגטים ופלוטים, לחמים ומחמצות, לחמים גרמניים, לחמניות, חלות, מאפי שמרים, מאפים מבצקים כרוכים פרעצל ובייגל.

יעוץ אישי והכוונה לסטאז' במאפיות הטובות בארץ וליווי במהלכו יינתן לבוגרי הקורס.

*ערכת אופים מקצועית תוענק לכל אופה בקורס*

נושאי לימוד

14 מפגשים | 17/06 ימי ב' מסלול בוקר

מגמת אפיה - BAKEMASTER PRO

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 072-394-5831

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר