אודות
מגמת אפיה - BAKEMASTER PRO
מגמת אפיה - BAKEMASTER PRO
מגמת אפיה - BAKEMASTER PRO
14 מפגשים | 17/06 ימי ב' מסלול בוקר
קורס מגמת אפיה בן 14 מפגשים עם השף קונדיטור ערן שוורצברד.
מה נלמד במהלך הקורס? עשייה של בצקים מקמח מים ושמרים, בצקי שמרים מהירים, לחמים שטוחים – FLAT BREADS, בגטים ופלוטים, לחמים ומחמצות, לחמים גרמניים, לחמניות, חלות, מאפי שמרים, מאפים מבצקים כרוכים פרעצל ובייגל.
יעוץ אישי והכוונה לסטאז' במאפיות הטובות בארץ וליווי במהלכו יינתן לבוגרי הקורס.
*ערכת אופים מקצועית תוענק לכל אופה בקורס*
נושאי לימוד
14 מפגשים | 17/06 ימי ב' מסלול בוקר
הגלריה שלנו
תמונה אחת שווה אלף מילים