עוגות ויטרינה עם ערן שוורצברד

קינוחי ראווה מהפטיסרי הצרפתי /// 3 מפגשים

 

 

 עוגות ראווה או עוגות ויטרינה, הן העוגות המרהיבות ביותר. אלו עוגות מושקעות ומקושטות, כאלו שקונדיטוריה איכותית תציג בחלון הראווה שלה כדי למשוך אתכם פנימה. בצרפתית הן נקראות אנטרמה (Entremet) - ״בין המנות״. מקור המילה בימי הביניים, אז נהוג היה לשלב מנה מקושטת מאוד בהגשה דרמטית, בין המנות או כקינוח. 

 

בסדנה הקרובה נלמד לשכלל את שיטות העבודה כדי ליצור עוגות ראווה מרשימות מעולם הפטיסרי החדש. נלמד לשלב בין טכניקות מסורתיות לחדישות ונבין תהליכי עבודה בצורה ייסודית. נלמד על פרזנטציות עדכניות ושילובים אקזוטיים של טעמים וטקסטורות; נעבוד עם גלייז, נָפָּאז' ומִירוּאָר, ונכין קישוטים משוקולד, מרציפן וסוכר. נעבוד עם חומרי הגלם המשובחים ביותר כדי להגיע לתוצאות הטובות ביותר. הסדנה כוללת שלושה מפגשים  בהן נכין את עוגות הויטרינה הבאות:

 

• 100% שוקולד - עוגת שוקולד נימוחה, מוס קפה קראנץ׳ וקרמו ברגמוט

• פסיפלורה בננה וקרמל - דקואז אגוזיםֿ, מקפא בננה-פסיפלורה ומוס קרמל

• אקזוטיקה דקואז קוקוז - ג׳לי טרופי, צוס אננס-קוקוס וקרמבל לימון

• ונילה טהיטי - ביסקוויט וניל, קראנץ׳ וניל ומוס וניל בגלייז לבן עם שברי מרנג

• דולסה - ביסקוויט פרלינה, מוס דולסה לימון, קרם ברולה וניל

 

פתיחה: 11.5.2017 ימי חמישי 21:00-17:00

 

עוגות ויטרינה 358
  • ערן שוורצברד S

    שף ערן שוורצברד 

    אחד השף-קונדיטורים המובילים בישראל. המנצח בתחרות הקינוחים הבינלאומית באיטליה. ממציא "האטלס" – משימת הקינוח המדהימה בתכנית 'מאסטר שף'.

פרטים נוספים

דן גורמה מציב סטנדרטים חדשים בלימודי אמנויות הבישול, האפייה והקונדיטוריה בישראל ועומד בדרישות המקצועיות הקפדניות שנהוגות בבית הספר לבישול המובילים בעולם.
כל תלמיד עובד בעמדה אישית המאובזרת בציוד המתקדם מסוגו. הטכנולוגיה המתקדמת מאפשרת התנסות פרטנית (Hands-On) בתנאי לימוד שטרם נראו בישראל.

קינוחי ראווה מהפטיסרי הצרפתי /// 3 מפגשים

מבנה הלימודים

3 מפגשים מעשיים

קהל יעד

הקורס מיועד לאנשי קונדיטורים, אופים וטבחים - המעוניינים להרחיב את ידיעותיהם בתחום האפייה.

תאריך

טרם נקבע תאריך פתיחה

מחיר

1,200

צרו אתנו קשר בכל נושא