סדנאות קולינריות

קינוחים ומאפי שמרים ללא גלוטן

קורס אפייה בריאה בן 2 מפגשים, במהלכו נלמד ליצור קינוחי ראווה
בריאים ללא גלוטן עם ממתיקים וחומרי גלם טבעיים

  • נושאי הלימוד
  • על השפית

מפגש 1 - טארט לימון עם מרנג, טארט אוכמניות-פיסטוק גלאסז', מאפי שמרים במלית פרג ומרציפן, ובמלית תפוז וגינג'ר, קראנצ׳ים עם קרם פטיסייר, שוקולד ושטרויזל

מפגש 2 - קינוחי כוסות לאירוח, מאפים מבצק שמרים רבוך במלית שקדים וחלות מתוקות

עינת מזור

שפית מוכרת ומובילה בתחומה. למדה במוסד היוקרתי The Natural Gourmet Institute במנהטן לימודי קולינריה ותזונה, מומחית לקולינריה בריאה והייתה אחראית על פיתוח קמחי ׳כרגיל׳ ללא גלוטן, אשר עובדים אחד לאחד עם מתכונים רגילים. מזור היא השפית למנות המיוחדות והבריאותיות של חברת התעופה "אל על", מרצה בינלאומית לבישול בריא ואפייה בבתי ספר קולינריים מובילים, ומחברת ספרי בישול רבים שהפכו לרבי מכר.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר