קורס לחם - קמחי מורשת

קורס לחם - קמחי מורשת

בסדנה נלמד עבודה עם קמחים כגון כוסמין, הקמוט, האינקורן והאמר אשר העבודה עימם שונה באופן מהותי מעבודה עם קמח מחיטה מודרנית, נכין לחמים ממחמצת ושאור.

דמיינו לחם של פעם, עם ניחוח עשיר וטעם עמוק, קארסט ומרקם אוורירי. לחם שהוא כולו עשוי מדגנים עתיקים המשמרים את כל הערכים התזונתיים, הטעם וחוייה של הוצאת לחם מתנור חם.

בסדנה נכין:

לחמניות מכוסמין בהידרציה גבוה (100% מים )

מגוון פוקאצ'ות מלוחות, מתוקות, מגלולות ממולאות במבחר טעמים ושילובים ייחודיים לחם לכריכים לחם גלבוע ארץ ישראלי (לחם עם טעם שורשי ותוספת ארץ ישראליות) והפתעות נוספות

 

 צוות מרצים:

סער מור, קונדיטור בהכשרה ואופה לחמים. בעבר הבעלים והאופה של "השאור של סער". מלמד סדנאות לחם ובתקופה האחרונה מתרכז בקמחי מורשת והנגשת אפיית לחמים בריאים לאופה הביתי באמצעות דף הפייסבוק "מחשבות על לחם".

תאריך פתיחה 08.09.2017

 יום ו 09:00-14:00

DGR_IMG_COURSE_BAKING_71_358

פרטים נוספים

קורס לחם - קמחי מורשת

מבנה הלימודים

מפגש חד פעמי

קהל יעד

חובבים ואוהבי לחם בריא

תאריך

מחיר

400 ש"ח

צרו אתנו קשר בכל נושא