הסדנה לאפיית לחם

3 מפגשים מעשיים לאפיית לחמים מקצועית

הקורס הפופולרי של המאסטר ערן שוורצברד חוזר לסבב נוסף. מסע מרתק של שלושה מפגשים אל עולם הבולונז׳רי - אפיית הלחם. המתכונים שכל אופה צריך לדעת, הטכניקות, הטקסטורות, הטריקים המיוחדים; נעבוד עם חומרי הגלם המשובחים ביותר כדי להגיע לתוצאות הטובות ביותר. אם ניחוח של לחם טרי שנאפה בתנור עושה לכם את זה, מקומכם איתנו בקורס. הצטרפו אלינו ל-3 מפגשים מעשירים עם עבודה מעשית, בעזרתם תוכלו להכין בעצמכם את הלחמים הטובים בעולם.

 

מבוא: יסודות האפייה, שמרים, מחמצת, סוגי קמחים, סוכרים ותוספות

איטליה: צַ'בַּאטה מקמח מלא, פוקצ׳ה, לחם פולייזה ומקלות גריסיני

אוסטרו-הונגריה: בגט וינאי, פְּרֶצֶל, לחמניות שיפון-צימוקים

סקנדינביה: לחמי מחמצת מהים הצפוני

 

תאריך הסדנה: 20.4.2017 יום חמישי 21:00-17:00

 

 

DGR_IMG_COURSE_BAKING_83_358
  • ערן שוורצברד S

    שף ערן שוורצברד 

    אחד השף-קונדיטורים המובילים בישראל. המנצח בתחרות הקינוחים הבינלאומית באיטליה. ממציא "האטלס" – משימת הקינוח המדהימה בתכנית 'מאסטר שף'.

פרטים נוספים

3 מפגשים מעשיים לאפיית לחמים מקצועית

מבנה הלימודים

קהל יעד

תאריך

תל אביב - תאריך 20.04.20172

מחיר

צרו אתנו קשר בכל נושא