עוגות ויטרינה עם מאיה רביבו

3 מפגשים עם הקונדיטורית מאיה רביבו, להתמחות בעוגות ויטרינה (Entremet) העוגות המקושטות והמושקעות מכולן, אלו שקונדיטוריה איכותית תציג בחלון הראווה שלה - כדי למשוך אתכם פנימה...  

בסדנה נלמד לשכלל את שיטות העבודה כדי ליצור עוגות מרשימות מעולם הפטיסרי החדש. נלמד לשלב בין טכניקות מסורתיות לחדישות ונבין תהליכי עבודה בצורה ייסודית. נלמד על פרזנטציות עדכניות ושילובים אקזוטיים של טעמים וטקסטורות; נעבוד עם גלייז, נָפָּאז' ומִירוּאָר, ונכין קישוטים משוקולד, מרציפן וסוכר. נעבוד עם חומרי הגלם המשובחים ביותר כדי להגיע לתוצאות הטובות ביותר, עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת.  

Marron - שורטבראד שקדים, קראנץ בצק עלים מקורמל, קרמו שוקולד חלב וערמונים, מוס שקדים, גלייז איזומאלט וקרם ערמונים ורום 

Sitron - ספונג' מרצפן והדרים, קרם לימון ויוזו, ג'לו של לימונים מסוכרים ודובדבני מורלו, מוס מסקרפונה ווניל, ספריי ריסוס ירקרק

Caramel - קראנץ׳ שטרויזל אגוזים ושוקולד "קידוואה" מקורמל, מוס קרמל עדין, קרמו דולסה ופקאן במלח ים, גלסאז' שוקולד חלב וקרמל 

Almond - עוגת שקדים עשירה, סבלה סוכר מוסקובאד, קרמו ביסקילייה, מוס ביסקלייה עדין, אייסינג של שוקולד איזלייה ושקדים, ציפוי רושר

Pomelos - ספוג רך של אגוזי לוז, קונפי אשכוליות אדומות, קרמו שקדים ואגוזים, מוס שוקלד macea 62%, ספריי ריסוס לבן 

מנהלת הקורס, השף-קונדיטורית מאיה רביבו, בעלת תואר A.O.S באמנות הקולינריה, התמחתה בקונדיטוריה במכון הקולינרי של פלורידה. עברה השתלמויות אצל טובי הקונדיטורים בעולם, לרבות פייר הרמה, מישל וויליאם ובבית הספר של ולרונה בצרפת. עבדה כסו-שף במלון ריץ-קרלטון בפלורידה לצידו של סבסטיאן טיפאני. בארץ עבדה כשף-קונדיטורית ראשית של מלון המלך דוד בירושלים, של מלון מלכת שבא באילת ושל מסעדת רפאל. כיום משמשת כקונדיטורית ראשית בתכנית ״בייק אוף ישראל״, יועצת מבוקשת בתחומה ומורה בחסד. 

 תחילת הקורס

11.01.2018

יום ה' 17:00-21:00

DGR_IMG_COURSE_BAKING_96

פרטים נוספים

מבנה הלימודים

קהל יעד

תאריך

תל אביב - תאריך 11.01.2018

מחיר

צרו אתנו קשר בכל נושא