אתגר הבשר

סדנת בשר 

3 מפגשים מעשיים
סדרת סדנאות שכולה בשר - טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת

07.01.2018

יום א 17:00-21:00

3 מפגשים מעשיים

1,350 ש"ח   

DGR_CDF_COURSE_BISHUL_37_358
מקומות פנויים

פרטים נוספים

דן גורמה מציב סטנדרטים חדשים בלימודי אמנויות הבישול, האפייה והקונדיטוריה בישראל ועומד בדרישות המקצועיות הקפדניות שנהוגות בבית הספר לבישול המובילים בעולם.
כל תלמיד עובד בעמדה אישית המאובזרת בציוד המתקדם מסוגו. הטכנולוגיה המתקדמת מאפשרת התנסות פרטנית (Hands-On) בתנאי לימוד שטרם נראו בישראל.

סדנת בשר 

מבנה הלימודים

3 מפגשים
15 שעות לימוד

קהל יעד

המפגשים מיועדים לחובבי בישול המעוניינים להתמקצע בהכנת מנות בשר ברמה גבוהה.

תאריך

תל אביב - תאריך 07.01.2018

מחיר

1,350 ש"ח כולל מע"מ

צרו אתנו קשר בכל נושא