קמחי מורשת ספיישל שבועות

עם האופה סער מור

מסע חגיגי (וחד פעמי!) אל עולם הקמחים והלחמים המקומי, לכבוד חג הביכורים. המתכונים שכל אופה ישמח להכיר, עם ניחוח עשיר וטעם עמוק, עם קראסט פציח ומרקם מושלם. נשתמש בקמח לחם, קמח מלא וכוסמין, נלמד ללוש ולעצב, להתפייח ולאפות. הלחמים והלחמניות שנאפה יתאימו גם לסעודות החג, למזנון חגיגי או להגשה למרכז השולחן.

 

לחמניות חלב ודבש אווריריות ורייחניות, ממכרות בטעמן שיהפכו לחלק מתפריט הבית

"גולזמה" לחם טורקי שטוח, במילוי עשבי תיבול טריים וגבינות. נכין אותו גם בגירסה חגיגית ומתוקה

לחמים מגולגלים על בסיס מחמצת

בגטונים משאור עם גבינות בחיתוכים מיוחדים

פוקצ'ות מלוחות ומתוקות (כן, כן... מתוקות!) בעיצובים חדשים ומפתיעים.

 

 את הקורס יעביר סער מור, קונדיטור בהכשרה ואופה לחמים. בעבר הבעלים והאופה של "השאור של סער". מלמד סדנאות לחם ובתקופה האחרונה מתרכז בקמחי מורשת והנגשת אפיית לחמים בריאים לאופה הביתי באמצעות דף הפייסבוק "מחשבות על לחפ".

 

תאריך הסדנה: 12.5.2017 יום שישי 14:00-9:00

 

 

DGR_IMG_COURSE_BISHUL_87_358

פרטים נוספים

עם האופה סער מור

מבנה הלימודים

קהל יעד

תאריך

טרם נקבע תאריך פתיחה

מחיר

צרו אתנו קשר בכל נושא