סדנאות קולינריות

סדנת בישול פרסי

בואו להכיר את המטבח הפרסי בחוויה מרתקת של ניחוחות וטעמים

  • על הסדנה
  • על מעבירת הסדנה

נגיעות של לימון פרסי, צרורות של עשבי תיבול, בשר, אורז והמון תבלינים - מרכיביו הבסיסיים של המטבח הפרסי מתגלגלים על הלשון כמו שירה קסומה. המטבח הפרסי מצטיין בטוב שבכל העולמות: תבשילים עם תבלינים אקזוטיים, בשרים ברטבים עשירים וארומטיים, שימוש נרחב בפירות יבשים, ובעיקר - אורז נפלא במבחר צורות הכנה ייחודיות. האוכל הפרסי גם מאוד בריא, לא שמן ומלא ירקות ועשבי תיבול טריים, שצורת הבישול שלהם שומרת על ערכיהם התזונתיים. הבשר בדרך כלל מתבשל לאיטו לחוד והירקות זוכים לבישול קצר השומר על טעמיהם וניחוחותיהם המקוריים. במטבח מככבים ראשד, תרד ועלים ירוקים אחרים, חצילים, גרגרי חומוס, פירות יבשים, תפוזים, רימונים - חלומו של כל תזונאי. את הארומות המיוחדות מוסיפים מוצרים כמו לימון פרסי וחמוציות, ואת התיבול המעודן, הגוון המלכותי והמגע היוקרתי מעניק הזעפרן, שבו לא חוסכים. האורז הוא כמובן היסוד הפחמימתי האיתן שעליו מושתת המטבח כולו. הוא פותח את הארוחה, מלווה אותה וגם משמש להכנת קינוחים. כל אלו ועוד, הופכים את המטבח הפרסי לאחד המטבחים המרתקים ביותר, תאווה לעיניים ולחיך.


תפריט לסדנה:


חורש סבזי
שפטה ברנג'י
קבב קובידה - קבב בקר
זוזה קבב - עוף בלימון וזעפרן
נון נוחאדי – עוגיות חומוס טחון
המטבח הפרסי של דיאנה רחמני
אורז פרסי לבן + טהדיגי תפוחי אדמה
אורז מאש, צימוקים פרסיים וקינמון
אורז ירוק עם שמיר ופול
צלחת סבזי
פאלודה

דיאנה רחמני היא מבשלת פרסייה מחוננת. בתקופת ילדותה בטהרן, נחשפה ולמדה את עקרונות הבישול הפרסי. בהיותה בת 13, החלה כבר לבשל לכל משפחתה. בארץ דיאנה מוכרת בעיקר בזכות היותה מתמודדת בולטת בעונה השישית של התכנית מסטר שף. לסדנה שלה היא מביאה את הריחות והניחוחות של המטבח הפרסי הקסום על שלל תבליניו וחומרי הגלם הייחודיים שלו, תוך שימוש בטכניקות הבישול הייחודיות לו עם המון אהבה ואנרגיה חיובית.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר