חגיגה יוונית

עם השפית אביבית פריאל-מסעדת אוזריה

חגיגה יוונית עם השפית אביבית פריאל אביחי - סדנת התמחות מעשית שלא תרצו לפספס • חומרי הגלם, הטעמים, המתכונים וטכניקות הבישול של המטבח היווני, בסדנה שתוציא מכם קריאות יאסו!... 

נלמד ונכין: ציזיקי • טרמה סלטה – ביצי דגים מוקצפות • פאבה • גיגנטס – שעועית בובס • דלמדס – עלי גפן ממולאים • ספנקופיטה – פילו במילוי גבינות ותרד • סרדינים אפויים בעלי גפן • פילה דניס בקלמטה ועגבניות שמש אדומות • עוגת סולת חמה • יוגורט, אגוזים ודבש 

פתיחה: 28.6.2017, מפגש 1, שעות 17:00-21:00, מחיר 400 ש"ח 

 

DGR_IMG_COURSE_BISHUL_94

פרטים נוספים

עם השפית אביבית פריאל-מסעדת אוזריה

מבנה הלימודים

קהל יעד

תאריך

טרם נקבע תאריך פתיחה

מחיר

צרו אתנו קשר בכל נושא