הקמה וניהול עסק בתחום המזון

חולם לפתוח מקום מצליח משלך? הצטרף אלינו ותוכל להפוך חלום למציאות

חדש בדן גורמה: מסלול לימודים ייעודי להקמה וניהול עסקים בתחום המזון • קורס מקצועי, קצר וממוקד, המועבר ע״י אנשי המקצוע המובילים בתחום • מיועד ליזמים הרוצים לעשות את הצעדים הראשונים בענף המזון וזקוקים לידע וכלים פרקטיים שיסייעו להם להקים עסק עצמאי מוצלח. 

בין נושאי הלימוד:  

קונספט, מיתוג ואסטרטגיה • הקמת העסק, תכנית עסקית, רישוי עסקים, מימון, הסכמים וחוזים • בניית תפריט •  תפעול מטבח בתאוריה ובפועל • הכשרה וניהול כוח אדם • שירות ומכירות • רכש וספקים • שיווק ופרסום • ניהול ותפעול עסקֹֹ עצמאי • בקרה • ועוד... 

הקורס כולל 8 מפגשים שבועיים של 4 שעות אקדמאיות, סה"כ 32 שעות. 

הקורס מתקיים במסגרת שיתוף פעולה בן בית הספר דן גורמה - המרכז הקולינרי המוביל בישראל, לחברת הייעוץ Forward - ייעול ופיתוח עסקים - חברת בוטיק לליווי וייעוץ עסקי ליזמים ועסקים בתחום המזון. 

המנהל המקצועי של הקורס: גיורא אשכנזי - מסעדן, יזם, יועץ ומלווה עסקים מזה 14 שנה • בהשתתפות: השף אבי שטייניץ - מנהל המגמה הקולינרית של דן גורמה • שי ברמן - מנכ״ל איגוד המסעדות • רו״ח גבי כהן • אורי שריר - מומחה לגיוס הלוואות בערבות מדינה • לימור ברעם - בעלת סטודיו ברעם למיתוג • רון ביאלה - מנכ״ל רשת ״לחם חם״  • דוד קישקה - מומחה לשירות ומכירות • משה הרשקו - מנכ"ל פורוורד ומומחה בקידום עסקים באינטרנט

תאריך פתיחת הקורס: 

04.09.2017

DGR_IMG_COURSE_BISHUL_99

פרטים נוספים

חולם לפתוח מקום מצליח משלך? הצטרף אלינו ותוכל להפוך חלום למציאות

מבנה הלימודים

קהל יעד

תאריך

תל אביב - תאריך 04.09.2017

מחיר

צרו אתנו קשר בכל נושא