סיווגים מקצועיים לטבחים

סיווגים מקצועיים

בדן גורמה-המרכז הישראלי ללימודים קולינאריים ומנהיגות מלונאית, מרשת מלונות דן, קיים מגוון קורסי בישול וסדנאות בישול המותאם למטרות הלמידה ולשעות אותן יכול התלמיד להקדיש למטרה זו. רוב קורסי הבישול וסדנאות הבישול מתקיימים במסגרת לימודי ערב. הלימודים מתקיימים בחיפה ובתל-אביב.

מורי הקורסים הם שפים בכירים, בעלי ותק וניסיון רב בעבודה במלונות ומסעדות יוקרה ובהוראה והדרכה. מסלולי הלימוד שבפיקוח ממשלתי (קורסי הסיווג המקצועי והקורסים בהם ניתן לשלם את שכר הלימוד באמצעות כספי הפיקדון של הקרן לחיילים משוחררים של משרד הביטחון) נלמדים על פי תכנית לימודים שאושרה על ידי אגף בכיר להכשרה ופיתוח כוח אדם של משרד התעשייה, המסחר והתעסוקה ועל פי קורסים שנבנו בדן גורמה ואושרו על ידו.

הקורסים מיועדים לטבחים בעלי ותק מעשי מוכח בתחום המעוניינים לשדרג את מעמדם בענף ולקבל תעודות סווג מקצועי בכיר מטעם משרד התמ"ת. כל סיווג ותק מקצועי מינימאלי נדרש על פי נוהלי אגף בכיר להכשרה ולפיתוח כ"א במשרד התמ"ת.

צרו אתנו קשר בכל נושא