קורס בישול מקצועי
A-LA-CART

פרופסיונל גורמה

60 מפגשי לימוד עם שף עמיר אילן
הקורס המקיף מסוגו יעניק לבוגריו את החופש ליצירה בתחום הקולינארי, השתלבות במסעדות ובתחום האירוח, הקמת עסק עצמאי בתחום המזון או העמקת הידע הקיים.

תכנית הלימודים :
מבוא לגסטרונומיה - פזיולוגיה של הטעם, מושגי יסוד מקצועיים, תברואה ובטיחות מזון, מינוחים מקצועיים ושפת הבישול.
שיטות בישול וטכניקות עבודה - מיומנות הסכין, שיטות בישול, צירים, רטבים ומרקים, המטבח הקר.
קצבות – פירוק בקר, עופות ודגים.
חשיפה למטבחי העולם - גריל עולמי, מטבחי אסיה, מטבחי דרום מזרח אסיה, המטבח היפני, המטבח הצרפתי, המטבח האיטלקי, המטבח האמריקאי ועידן הפיוז'ן, סושי, המטבח היהודי, מטבחי הים התיכון ועוד

סיורים ולימודי חוץ – סיורים מקצועיים בתעשיית המזון, פירות ים (שיעורי שטח במסעדות).
מסעדנות  - תורת התפריט, סדנאות תפריט אישי- סל מוצרים, סדנאות מסעדה, פס  חם, קר, צ'קר, יינות.
עקרונות מתקדמים - בישול ספא (SPA),  שרקוטרי  - Charcuterie (הכנת נקניקיות, כבישת  דגים וכו'), חקלאות אורגנית, עקרונות קולינאריים מתקדמים (מעבדה), בישול לאלף, עיצוב מזון והכנה למדיה, המחשב בשירות השף ועוד.
פטיסרי - יסודות האפייה והקינוח

קורס ערב:

26.02.2017

בימי ראשון + רביעי 17:00-22:00

סה"כ 360 שעות לימוד.
מחיר הקורס -  23,000 ש"ח.

אפשרות לתקופת סטאג' של 100 שעות לימוד בנוסף לשעות הלימוד הנ"ל, במסעדות המובילות בישראל.
דן גורמה מציב סטנדרטים חדשים בלימודי אומנויות הבישול, האפייה והקונדיטוריה בישראל, ועומד בדרישות המקצועיות הקפדניות הנהוגות בבית הספר לבישול המובילים בעולם.
לכל סטודנט עמדת עבודה אישית, מצוידת במיטב הטכנולוגיה והציוד המתקדם מסוגו, המאפשרים עבודה פרטנית (Hands on) ויוצרים תנאי לימוד שטרם נראו בישראל.

10% הנחה במקרים הבאים:
לחיילים בשירות סדיר - בהצגת חוגר.
חיילים משוחררים - עד שנה וחצי מתום השירות - בהצגת תעודת שחרור.
שירות לאומי - עד שנה מתום השירות - בהצגת אסמכתא על מועד סיום השירות.
נכי צה"ל - בהצגת אישור משרד הביטחון על נכות מעל 10%.

לפרטים והרשמה  03-6338238

 

פרופסיונל גורמה 358
  • עמיר אילן S 

    שף עמיר אילן

    בעל תואר A.O.S באמנות הקולינריה של המכון הקולינרי של אמריקה, מצטיין דיקן. זוכה מלגות הצטיינות בבתי-ספר גבוהים לבישול בלונדון ובניו-יורק. היה השף של דיקסי גריל בר' מסעדת הדסון ברסרי בישראל. ניהל וייעץ למסעדות רבות בישראל, עבד במסעדות מובילות בניו-יורק.

פרטים נוספים

למסיימים בהצלחה תוענק תעודה מטעם דן גורמה. מתנה לנרשמים – ביגוד, נעליים בטיחותיות וספר מקצועי
סה"כ 360 שעות לימוד, 
ניתן לשלם עבור הקורס מתוך הפיקדון לחיילים משוחררים
פעם בחודש בחודש הראשון, אפשר לשלם מפיקדון
מתנה לנרשמים – ביגוד, נעליים בטיחותיות וספר מקצוע

פרופסיונל גורמה

מבנה הלימודים

סה"כ 360 שעות לימוד.
60 מפגשים מעשיים ותיאורטיים

קהל יעד

למעוניינים לרכוש מקצוע או כאלה החפצים למסד ולפתח ניסיון וידע קודמים; הקורס מיועד לחולמים להפוך את הבישול מתחביב למקצוע מעשיר, מספק ואינסופי.

תאריך

טרם נקבע תאריך פתיחה

מחיר

23,000 ש"ח

צרו אתנו קשר בכל נושא