אודות
מגמת אפיה - BAKEMASTER PRO
מגמת אפיה - BAKEMASTER PRO
בהנחיית שף קונדיטור ערן שוורצברד
מגמת אפיה - BAKEMASTER PRO
מגמת אפיה בת 14 מפגשים
מה נלמד במהלך הקורס? עשייה של בצקים מקמח מים ושמרים, בצקי שמרים מהירים, לחמים שטוחים – FLAT BREADS, בגטים ופלוטים, לחמים ומחמצות, לחמים גרמניים, לחמניות, חלות, מאפי שמרים, מאפים מבצקים כרוכים פרעצל ובייגל.
יעוץ אישי והכוונה לסטאז' במאפיות הטובות בארץ וליווי במהלכו יינתן לבוגרי הקורס.
כרגע אין תאריך לפתיחת המגמה
נושאי לימוד

הגלריה שלנו
תמונה אחת שווה אלף מילים








