סיווגים מקצועיים

טבחות סוג 3

המסלול המקצועי להסמכת שפים בכירים

טבחות סוג 3

בקורס טבחות סוג 3 של דן גורמה תלמד ותקבל את הידע והכלים הדרושים לקידום הקריירה שלך.
להצלחה באמת יש אמא ואבא: אצלנו קוראים להם רשת מלונות דן ורשת אורט. שיתוף פעולה שמעניק לך נסיון, איכות ומובילות - צעד אחד לפני כולם. אז אם אתה באמת מעוניין להתקדם, מקומך איתנו בקורסים המקצועיים ביותר, עם אלפי בוגרים שהשתלבו בצמרת העשייה והתעשייה הקולינרית. עכשיו זה התור שלך!


מנהל התחום הקולינרי: אבי שטייניץ • בין המרצים: אלעד קמחי עיוני • שף אריק ברגר הכנה למבחן המעשי •
שמוליק מולדובן תברואה ובטיחות מזון • מיכה גינטר מגדנאות • ועוד....

תכנית הלימודים

נושאי לימוד

דן גורמה מציב סטנדרטים חדשים בלימודי הבישול והקונדיטוריה בישראל ועומד בדרישות המקצועיות הקפדניות הנהוגות בבתי הספר לבישול המובילים בעולם. כיתות הלימוד המרווחות מצוידות במיטב הטכנולוגיה והציוד המתקדם מסוגו, ומאפשרות לך עבודה מעשית (Hands On) בנוסף לידע המקצועי. מיטב השפים ואנשי המקצוע הבכירים בישראל מרכיבים את סגל ההוראה המוביל. הנסיון שלנו - הרווח שלך.

 

בין נושאי הלימוד

  • שיטות ריכוך
  • מתכוני יסוד
  • חישוב עלויות ותמחור
  • בטיחות
  • תברואה
  • היגיינה
  • תזונה
  • ארגון סביבת העבודה
  • בחירת תפריטים
  • שימוש מושכל בסל מוצרים
  • שיטות בישול מתקדמות
  • פרזנטציה וצילחות, ועוד...

מידע כללי

נבחרת השפים

מנהל התחום הקולינרי: אבי שטייניץ, בין המרצים: אלעד קמחי עיוני, שף אריק ברגר הכנה למבחן המעשי, שמוליק מולדובן תברואה ובטיחות מזון, מיכה גינטר מגדנאות ועוד..

 

למי זה מתאים?

מיועד לבעלי ותק מקצועי של 7 שנים לפחות בתחום או למי שעבד שנתיים לפחות כטבח סוג 2.

לעוברים בהצלחה את המבחנים הממשלתיים תוענק תעודת טבח סוג 3 מטעם משרד העבודה. 

בתום הקורס יוגשו התלמידים למבחן עיוני ומבחן מעשי לבחינת סיווג מקצועי מטעם משרד העבודה.

בוגרי קורסי הסיווג המקצועי של אורט דן גורמה מובילים במקום הראשון בתוצאות המבחנים! 

הקורס

  • 23/07/2018 ימי ב'
  • שעות 17:00-22:00
  • 29 מפגשים
  • עלות הקורס 7,950

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 072-394-5833

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה