אודות

Professional Pastry Chef

קורס הקונדיטוריה הכשר המקיף והמקצועי בישראל, מתכון מנצח לקריירה שלך!

Professional Pastry Chef - קורס אפייה מקצועי

הקורס המקיף, עם מספר המפגשים הגדול ביותר, היחיד שמוכר ע"י איגוד השפים הבינלאומי.

צוות השפים המובילים בארץ.

מסלול הלימודים המגוון כולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפייה והקינוחים, מבוסס על הפטיסרי הצרפתי הקלאסי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות. הקורס מיועד למעוניינים לרכוש מקצוע חדש ולהשתלב בעבודה בקונדיטוריות ומסעדות מובילות, לאלה המתכוונים לפתוח עסק עצמאי, ולבעלי ניסיון קודם הרוצים להעמיק את ידיעותיהם.

תכנית הלימודים

נושאי לימוד

יום אוריינטצייה

עוגיות - מבחר סוגי עוגיות מהעולם. עוגיות חמאה, מדלן, ביסקוטי, הן רק חלק ממבחר העוגיות מהעולם הקלאסי והעכשווי.

בצק פריך - הכנה של מגוון סוגי בצקים פריכים וגזרותיהם. הכנת קישים פאים וטארטים צרפתיים קלאסיים ומודרניים.

מלוחים ומתוקים. נתמקד בלימוד טכניקות אפייה מותאמות לטארטים.

בצק רבוך - הכנת פחזניות, אקליירים, פארי ברסט ועוד קלאסיקות. טכניקות אפייה, מליות וציפויים.

בצק עלים - מגוון יישומים מן המטבח ומן הקונדיטוריה, הכנת מאפים מתוקים מבצק עלים ובצק עלים הפוך כמו מילפיי, שוסון או פום ועוד.

עוגות בחושות - הכרה של טכניקות שונות להכנת עוגות בחושות מגוונות, טורטים ובסיסים לעוגות מורכבות.

שוקולד - הכרת השוקולד, תכונותיו ומוצריו השונים, הכרה וטעימה של סוגי שוקולד שונים, הכנת פרלינים וטבלאות עפ"י האסכולה הבלגית והצרפתית, טמפרור שוקולד, צביעת שוקולד יצירת קישוטי שוקולד מותאמים אישית ועוד.

מרנג - הכרה והכנה של מרנגים שונים, זילוף ושימוש בשק זילוף עם צנתרים שונים. הכנת מקרונים וקינוחים שונים.

קונפיסרי - הכנת מגוון ממתקים ע"י שימוש נכון בסוכר בטמפ' שונות. נוגט, קרמל חמאה מלוחה, טופי שוקולד ועוד.

אפיית לחמים - יסודות אפיית לחמים, סקירה של חומרי הגלם המשמשים לאפיית לחמים, קמחים ייעודיים ואופן השימוש בפוליש, בצק מותסס ומחמצת.

מאפי שמרים - קרואסונים, קראנצים, קוגלהוף ועוד. הכרת בצק שמרים בסיסי, כרוך, בריוש ובריוש כרוך להכנת מגוון מאפים. התמקדות בהתפחה ואפייה נכונים לקלבת מוצרים בסטנדרט בין לאומי.

 עוגות בוטיק - מבחר עוגות ראווה ברמת גימור צרפתית בסגנון מודרני, שילובי טעמים וטקסטורות שונות, הכרת שיטות עבודה עם מוסים, התאמת השכבות בעוגה, בסיסים, אינסרטים, מוסים, גלייזים וקישוטים.

טארטים מתקדמים - תכנון והרכבת טארטים וטארטלטים בטכניקות מתקדמות, שילוב נכון של מרקמים וטעמים.

פטיפורים - אמנות הרכבת קינוחים מיניאטוריים, קינוחים קטנים ומיוחדים, בדגש על פרזנטצייה מוקפדת.

קינוחי ביסטרו - הכרת נכסי צאן הברזל של המטבח הצרפתי כמו קרם ברולה וסופלה. התמחות בהכנת סורבה וגלידה.

קינוחי מסעדה A LA CARTE - מנות אחרונות בהתאמה למסעדות יוקרה: טכניקות הרכבה מתקדמות, שילוב טקסטורות וטעמים ליצירת חווית אכילה מושלמת.

 

מידע כללי

תעודה בינלאומית מטעם ארגון השפים הבינלאומי!

 

472 שעות אקדמאיות - הקורס עם מספר המפגשים הגדול בישראל!

קורס מקיף ומקצועי המבוסס על הפטיסרי הצרפתי הקלאסי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות. מסלול הלימודים המגוון כולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפייה והקינוחים.

 

מתנה למשתתפים

ערכת כלים לקונדיטוריה, ביגוד ונעליים מקצועיות. 

 

קורס טכנולוגיות מזון ואפייה -  8 מפגשים מרתקים עם טכנולוג מזון יחשפו בפניכם את סודות כימיית המקצוע ואת הריאקציות בין חומרי הגלם השונים.

 

 

נבחרת השפים

מנהל הקורס: שף קונדיטור ושוקלטייר אורגד רואש

בהשתתפות הקונדיטורים: סער מור, מיכל בר, חי לוי ועוד.

 

למי זה מתאים?

הקורס מיועד למעוניינים לרכוש מקצוע חדש ולהשתלב בעבודה בקונדיטוריות ומסעדות מובילות, לאלה המתכוונים לפתוח עסק עצמאי, ולבעלי תשוקה לתחום.

 

המרכז הקולינרי אורט דן גורמה

מיסודם של רשת מלונות דן ואורט ישראל, מציב סטנדרטים חדשים בלימודי הבישול, האפייה והקונדיטוריה בישראל, ועומד בדרישות המקצועיות הקפדניות הנהוגות בבתי הספר לבישול המובילים בעולם. כיתות הלימוד מרווחות ומצוידות במיטב הטכנולוגיה והציוד המתקדם מסוגו. טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל.

הקורס

למועד הבא
  • 19/05/2021 יום ד'
    29/06/2021 ימי ה'
  • שעות 8:30-14:30
    שעות 16:30-22:30
  • 59 מפגשים
    59 מפגשים
  • עלות הקורס 23,500
    עלות הקורס 23500
  • 29/06/2021 ימי ה'
  • שעות 16:30-22:30
  • 59 מפגשים
  • עלות הקורס 23500

נבחרת המרצים

המרכז הקולינרי דן גורמה, מיסודם של רשת מלונות דן ואורט ישראל, 
הוקם עבור אנשים שרוצים ללמוד את מקצועות הבישול, האפייה והקונדיטוריה ברמה ובסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם, בלי להתפשר על צוות המורים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם. 

טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל

סיפורי בוגרים

לכל הסיפורים

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 072-394-5831

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה