סיווגים מקצועיים

קונדיטאות ואפייה סוג 1

קונדיטאות ואפייה סוג 1 מטעם משרד העבודה

קונדיטאות ואפייה סוג 1

הסמכה כקונדיטור בעל דיפלומה ממשלתית וצבירת ידע וניסיון באמצעות השתלבות בעבודה מעשית בשכר ב"שטח" במהלך הקורס: בקונדיטוריות, מסעדות, מלונות, אולמות, קייטרינג ועוד.

3 ימי לימוד + 3 ימי עבודה בשכר.

תכנית הלימודים

נושאי לימוד

  • מבנה הקונדיטוריה וארגון עבודה
  • שיטות אפייה ומתכוני יסוד
  • תורת החומרים, ציוד ומכשור
  • לחם ומוצרי שמרים
  • עוגות, מאפים וקינוחים
  • תברואה ובטיחות
  • הקניית כישורי מציאת עבודה ויזמות עסקית
  • בגמר סדנה מעשית תיערך טעימת מאפים

מידע כללי

מבנה הלימודים

משך הלימודים בקורס כ- 9 חודשים (32 שבועות)

שלב א: לימודים עיוניים ומעשיים בביה"ס, כ- 10 שבועות (א'-ה', 08:30-15:30)

שלב ב: 3 ימי לימודים (ימים א'-ג') + 3 ימי עבודה, כ-22 שבועות.

סה"כ שעות לימוד ועבודה: 1,400, מתוכן 945 שעות לימוד בבית הספר.

 

תנאי קבלה
מתקבלים מועמדים מגיל 18 ומעלה עם מינימום 10 שנות לימוד
אישור רפואי המאפשר עבודה עם מזון
מבחן קבלה בהבנת הנקרא, חשבון ואנגלית
הפניה מלשכת התעסוקה (טופס ש.ת. 22)
המועמדים יעברו ועדת קבלה
 
הקורס מסובסד על ידי משרד הכלכלה ומיועד לדורשי עבודה בלבד.
השתתפות עצמית של התלמיד: 5,115 ₪. ניתן לשלם בתשלומים.
המחיר כולל את שכר הלימוד, ספרות מקצועית, סיור מקצועי, אגרת מבחן תברואה של משרד הבריאות, ביגוד קונדיטורים וזוג נעלי עבודה.

הקורס

  • 29/04/2018 א'-ה'
  • שעות 08:30-15:30
  • 113 מפגשים
  • עלות הקורס 5,115

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 072-394-5833

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה