סיווגים מקצועיים

טבחות סוג 5

המסלול המקצועי להסמכת שפים בכירים

טבחות סוג 5

קורס שף בכיר מוסמך סוג 5, יספק לך את הידע והכלים הדרושים להזנקת הקריירה שלך. אם אתה מרגיש מוכן להפוך לסמכות הבכירה ביותר בתחום הקולינרי, מקומך איתנו בקורס המקצועי ביותר של אורט דן גורמה. 

הקורס מקנה כלים וידע הדרושים לניהול קולינרי עכשווי, תוך דגש על שימוש בטכנולוגיות החדשניות בתחום כולל בינה מלאכותית בשירות המטבח.

שף - עכשיו תורך להתקדם קדימה!


מנהל התחום הקולינרי: אבי שטייניץ • שף בכיר: שי קרידי •

נושאי לימוד

נושאי לימוד

נושאי לימוד

• דיני עבודה • תזונה יחידנית • טכנולוגיה במטבח • בינה מלאכותית • קונדיטוריה ואפיה • בטיחות מזון ותברואה • רכש וקניינות • הכנה יסודית לוועדות הסמכה • בניית תפריטים יצירתיים למסעדות ואירועים • תכנון מטבחים מקצועיים • חישובי עלויות ושיפור רווחיות • ניתוח נתונים ויצירת תובנות חדשות ולא סטנדרטיות • בטיחות במטבח • ועוד
צוות שפים מובחר

צוות שפים מובחר

לימדו מהטובים ביותר בתעשייה. מוביל הקורס השף שי קרידי יחד עם השף והמנהל הקולינרי אבי שטייניץ, ידריכו ויכינו את השפים להצלחה בבחינות הגמר.
שיטת לימודים סוג 5

שיטת לימודים סוג 5

לימודים עיוניים. הכנה לשלושת המבחנים הארציים: תורת המקצוע, מנהל מטבחים וועדת ההסמכה. המכללה מלווה את התלמידים מפתיחת הקורס, במהלך הזמנת בחינות הגמר ובהמשך בבחינות החוזרות עד קבלת התעודה המקצועית.
תעודה מקצועית

תעודה מקצועית

תעודת טבחות סוג 5 "שף" משרד הכלכלה

24 מפגשים | 169 שעות לימוד | 08/07/24 ימים א'+ב' | 16:00-21:00

תנאי קבלה:

נסיון מוכח של 9 שנים לחסרי תעודת מקצוע
או נסיון של שנתיים לבעלי סוג 3
או נסיון 1 שנה לבעלי סוג 4.
 
טבחות סוג 5

נבחרת המרצים

טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 072-394-5833

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר