נבחרת השפים

אבי שטייניץ

מנהל התחום הקולינרי

אודות אבי שטייניץ

 

מבכירי השפים הישראליים הפועלים כיום, מנהל התחום הקולינרי של דן גורמה. אבי היה השף הראשי של המלונות המובילים בישראל: מלון 'המלך דוד בירושלים', מלון 'דן תל אביב', ומלון 'דן אילת׳, שאת מטבחו תכנן וניהל מיום פתיחתו. במקביל רכש נסיון בינלאומי במטבחי מסעדות ומלונות מהבולטים בעולם, ובהם מסעדת L’Auberge de l’Eridan באנסי שבצרפת - מסעדה עטורת שלושה כוכבי מישלן של השף מרק וורה, מלונות 'ריץ קרלטון' ו'פלאזה' בארצות הברית ומלונות 'קמפינסקי' בגרמניה.

 

משנת 2006 ועד שנת 2012 כיהן כשף הראשי של מרכז הכנסים והאירועים 'אווניו' – מרכז הכנסים והאירועים הגדול בישראל. כיום עוסק ביעוץ קולינרי בארץ ובחו״ל. האני מאמין שלו: ״לבשל מהנשמה, לשמח אנשים, זו זכות. מציאת הדרך לעשות זאת נכון היא מהות עיסוקי״. 

מרצים נוספים שיעניינו אותך

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר