אודות
Professional Gourmet
קורס בישול מקצועי עם תעודה בינלאומית
קורס בישול מקצועי כשר עם תעודה בינלאומית
לרכוש מקצוע מבוקש בחצי שנה בלבד
קורס בישול מקצועי כשר ברמה הגבוהה ביותר בישראל ובעולם מקנה לכם כלים וטכניקות להתפתחות קולינרית תוך למידה מעמיקה וחשיפה למגמות העכשוויות בעולם הקולינריה והמסעדנות. השפים המובילים של הקורס, בעלי ניסיון רב במסעדות גורמה בארץ ומסעדות בעלות כוכבי מישלן בחו"ל, מלמדים באופן מקיף את יסודות הקולינריה משלב ההיכרות והטיפול בחומרי גלם, דרך התמקצעות בטכניקות בישול קלאסיות ומתקדמות ועד הכנת מנות גורמה כשרות המבטאות את השפה הקולינרית האישית שלכם.
ניתן להשתמש בכספי פיקדון. מלגת סטודנטים ייחודית ופריסת 24 תשלומים ללא ריבית
נושאי לימוד
תעודה בינלאומית וסטאז'
צוות שפים מובחר
טכניקות בישול בינלאומיות
מסעדנות
צילחות
ניהול ותכנון מרחב העבודה
הרכבת מנות
יסודות הקולינריה
35 מפגשים | 560 שעות לימוד כולל סטאז׳ | תאריכי פתיחה: 10/12 ימים א'+ ד'| 29/12 ימי ו'

סיפורי בוגרים

רומן רבינוביץ'
מנהל מטבח במסעדת האדסון בראסרי

הודיה כהן
מנהלת מטבח במלון "ריץ' קרלטון" הרצליה

אדיר חזן
מסעדת האדסון בראסרי
הגלריה שלנו
תמונה אחת שווה אלף מילים












