נבחרת השפים

אבנר אברהם

טעמי הודו - שף אבנר אברהם

אודות אבנר אברהם

שף אבנר אברהם בן למשפחה הודית, בוגר בית ספר לבישול לורנצ'ו דה מדיצ'י בפירנצ'ה והשתלמויות באוכל תאילנדי בבנגקוק. עבד במסעדות יוקרה בהתמחות באוכל איטלקי, ביניהם מסעדת פביו ברמת אביב ולקוצ'ינה באילת. אבנר היה שותף לפתיחת מלון הרודס באילת כמו כן עבד כשף ברשת מלונות ישרוטל במלון אמבסדור. אבנר מרצה בכיר במכללה למלונאות באילת, שף גני אירועי יוקרה וחברות קיטרינג מהמובילים בשוק ביניהם גן אורנים בגני התערוכה בשנים האחרונות מעביר סדנאות בישול וערבי שף מהמטבח ההודי.

נבחרת המרצים

טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר