סדנאות קולינריות
Teen Chef Pro
הרשמה לקורס תתאפשר עד חמישה ימים לפני פתיחת הקורס
בואו להרשים את כולם! בקורס Teen Chef Pro המיועד לבני נוער בגילאי 13-17 תכינו מנות מדהימות,
ב-18 מפגשים תכירו חברים חדשים ותפתחו קריירה מבטיחה. זה לא סתם קורס,
זה ההתחלה של המסע הקולינרי שלכם.
הקורס בן 18 מפגשים ויתקיים אחת לשבוע בימי א' בין השעות 16:00-19:00.
10% הנחה לנרשמים עד ה-15.11!
- אודות הסדנה
- אודות השפית קרן סגל
סילבוס
שיעור הכרת המטבח, הכרת הכלים, סוגי סכינים ושימושם, שיטות חיתוך - חלבי
⦿ מרק מינסטרונה עם פסטה קצרה ופרמז'ן עם לחם שום
⦿ פריטטה- חביתה ספרדית עם ירקות
⦿ עוגיות חמאה עם ריבה
שיעור בראנצ' - חלבי
⦿ מוזלי- גרנולה ביתית, יוגורט ופירות טריים
⦿ חלה מתוקה
⦿ בוקר ישראלי- חביתה, עין, מקושקשת, סלט ישראלי קצוץ, סלמון כבוש
⦿ פנקייק
שיעור מטבח איטלקי 1
⦿ פיצה איטלקית דקה עם תוספות
⦿ קלצונה- במילוי תפא, גבינות ותרד
⦿ פסטה טרייה- רביולי, טורטליני, פטוצ'יני עם רטבים: רוזה, שמנת ופסטו שמנת
⦿ קרם טירמיסו על עוגיות לוטוס
שיעור מטבח איטלקי 2
⦿ ניוקי עננים- בצקיות תפא ברוטב חמאה, שום ושמנת
⦿ ארנצ'יני,- כדורי ריזוטו ממולאים גבינה ומצופים פירורי לחם עם מטבל עגבניות
⦿ פוקצ'ה- לחם איטלקי
⦿ פנקוטה וניל עם פירות יער
שיעור שיעור לחמים
⦿ לחם פולנטה
⦿ צ'בטה איטלקית
⦿ לחם בריאות- קמח מלא וסובין חיטה
⦿ לחמניות גבינה
שיעור אסייתי חלבי
⦿ סושי- מאקי, פוטומאקי, אינסיידאווט, סושי משולשים
⦿ סלט מלפוונים ברוטב חמאת בוטנים
⦿ אגרול- בצק מטוגן במילוי ירקות ברוטב חמוץ מתוק
⦿ בננה לוטי- בצק מטוגן במילוי בננה, שוקולד חלב מרוכז
שיעור אסייתי בשרי 1
⦿ מרק תירס אסייתי- עם נטיפי ביצים
⦿ פאדתאי- אטריות אורז רחבות, עוף וירקות מוקפץ
⦿ באן שניצל- לחמנייה מאודה במילוי שניצל קריספי ומיונז סרירצ'ה
⦿ טפיוקה- פניני טפיוקה עם קרם קוקוס ופירות
שיעור אסייתי בשרי 2
⦿ עוף חמוץ מתוק עם – חזה עוף ברוטב הכי ממכר
⦿ בולגוגי- רצועות בקר במרינדה אסייתית עם אורז
⦿ חמוצים יפניים- כרוב, גזר, כרובית... בתחמיץ אסייתי חמוץ מתוק
⦿ גיוזה עוף- כופתא במילוי עוף וירקות מטוגן ומאודה ברוטב אסייתי
שיעור בשר בקר
⦿ פסטה בולונז- בולונז בבישול ארוך
⦿ סטייק אנד אגז עם פירה- סטייק אנטריקוט עם ביצת עין
⦿ המבורגר בלחמנייה home made וצ'יפס תנור
⦿ מרק בשר בסגנון תימני עם ירקות שורש ותפוחי אדמה
שיעור עוף והודו
⦿ נאגטס עם סלט תירס פרשי
⦿ שווארמה הודו בפיתה שנכין על מחבת עם חומוס הום מייד
⦿ כנפיים עוף ברוטב צ'ילי מתוק סויה ודבש
⦿ שיפודי פרגית ברוטב אסייתי
שיעור ים תיכוני- חלבי
⦿ פלאפל- כדורי פלאפל מטוגנים
⦿ פיתה ישראלית
⦿ סלט ישראלי קצוץ דק
⦿ חומוס וטחינה
⦿ שקשוקה- ביצים מבושלות ברוטב עגבניות עשיר
⦿ שוקולד דובאי
שיעור יבשת אמריקה חלבי
⦿ מק אנד צ'יז- פסטה ברוטב בשמל גבינות אפוי עם קראסט פירורי לחם
⦿ אמפנדס- מאפה דרום אמריקאי במילוי טונה, ביצה ותפ"א. או גבינות.
⦿ דונאטס- סופגנייה עם חור. במילוי קרם וניל בציפוי גנאש שוקולד עם קישוטים שמחים
שיעור בצקים ונהנים- חלבי
⦿ בורקס שבלול במילוי גבינות, גבינות ותרד ,תפ"א
⦿ רוגלך- בצק חמאה במילוי שוקולד
⦿ סינבון- מאפה שבלולי שמרים שמילוי חמאה וקינמון עם קרם גבינה מתוק מעל
שיעור ירקות קטניות ודגנים- חלבי
⦿ לביבות זוקיני וגזר- עם יוגורט ופטה כבשים
⦿ מרק עדשים ירוקות- עם ירקות שורש, כורכום ולימון
⦿ קציצות כרישה לימוני- כרישה ותפא
⦿ שניצל תירס- השניצל האהוב בגרסה הביתית
שיעור צרפתי חלבי
⦿ קיש פטריות- מאפה פריך במילוי מיקס פטריות, בצל וגבינות
⦿ באגט- לחם צרפתי ארוך
⦿ פחזניות- מאפה מבצק רבוך אפוי וממלא וקרם וניל ומצופה בגנאש שוקולד
שיעור עוגיות
⦿ עוגיות שוקולד צ'יפס
⦿ עוגיות אמסטרדם
⦿ עוגיות תחרה בריאות
⦿ עוגיות פרח עם ריבה
שיעור מעשנה
⦿ בשרים פרימיום וירקות במעשנה
קרן למדה בישול בתחילת שנות ה 2000 בבית ספר המקצועי "בישולים", שם הבינה שזאת אהבתה. בהמשך למדה בבית הספר המקצועי לבישול באיטליה (Italian culinary institute) שם למדה לעומק את יסודות הבישול האיטלקי ונפלה בקסמיו.
קרן עבדה במסעדות גורמה בארץ ובלונדון עבדה במסעדת מישלן איטלקית.
קרן מעבירה סדנאות וקורסי בישול כ 15 שנה.
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
קורס מאכלי רחוב - STREET FOOD/שף אייל פינקלשטיין ושף משה בדישי
קורס מאכלי רחוב - STREET FOOD
אומנות הפטיסרי/נבחרת השפים
8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות
לחמי מחמצת למשפרי סגנון/אופה מקצועי וקונדיטור סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם