סדנאות קולינריות

לימודי המשך

פטיסרי ושמן זית/שף-קונדיטור אורגד רואש

מפגש מקצועי לקונדיטורים ושוקלטיירים, במהלכו נלמד על שילובים של שמן זית ישראלי עם קינוחים ושוקולד

המטבח הווייטנאמי/משה בדישי

בואו לגלות את אחד המטבחים המפוארים והעדינים של דרום מזרח אסיה, הטומן בחובו לא מעט השפעות צרפתיות וסיניות

מפגשי בשר בגינה/ירון קסטנבוים

צליית בשר בגריל פחמים, טאבון, עישון ובור מטפונה

קורס טועמי שמן זית בינלאומיים/כרמן סנצ'ס גרסיה ואהוד סורייאנו

קורס בן 4 ימים רצופים להסמכה לטועמי שמן-זית. מוכר על ידי מועצת הזית העולמית וענף הזית הישראלי

פרופשיונל מהדרין מתקדמות/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

לראשונה קורס חדשני ומתקדם לקונדיטורים מקצועיים והכל עם חומרי גלם בכשרות מהודרת