סדנאות קולינריות

לימודי המשך

התאמה של שמן זית לסוגי אוכל/אהוד סורייאנו

קורס יומי ממוקד לטבחים ושפים בנושא אורגנולפטיקה של שמן זית והתאמה של שמן זית לסוגי אוכל

טכנולוגיה של אפייה/יעל אביטל

הצלחה בתחום האפיה ופיתוח המזון כרוכה בהבנה מלאה של חומרי הגלם, השילוב והכימיה ביניהם, והיישום הנכון בעבודה בשטח

מפגשי בשר בגינה/ירון קסטנבוים

צליית בשר בגריל פחמים, טאבון, עישון ובור מטפונה

׳נאמן תברואה במזון׳/שף שמואל מולדובן וד"ר גידי צפורי

פטיסרי ושמן זית/שף-קונדיטור אורגד רואש

מפגש מקצועי לקונדיטורים ושוקלטיירים, במהלכו נלמד על שילובים של שמן זית ישראלי עם קינוחים ושוקולד

המטבח הווייטנאמי/משה בדישי

בואו לגלות את אחד המטבחים המפוארים והעדינים של דרום מזרח אסיה, הטומן בחובו לא מעט השפעות צרפתיות וסיניות

׳חכמת הבשר׳/עמיר אילן

עקרונות מתקדמים בבשרים

קורס טועמי שמן זית בינלאומיים/כרמן סנצ'ס גרסיה ואהוד סורייאנו

קורס בן 4 ימים רצופים להסמכה לטועמי שמן-זית. מוכר על ידי מועצת הזית העולמית וענף הזית הישראלי