סדנאות קולינריות

לימודי המשך

מפגשי בשר בגינה/ירון קסטנבוים

צליית בשר בגריל פחמים, טאבון, עישון ובור מטפונה

קורס לחם מקצועי /סער מור וערן שוורצברד

קורס אפיית לחמי ארטיזן מקצועי - 7 מפגשים

הכשרת טועמי שמן זית בינלאומיים/כרמן סנצ'ס גרסיה ואהוד סורייאנו

קורס בן 4 ימים רצופים להסמכה לטועמי שמן-זית. מוכר על ידי מועצת הזית העולמית וענף הזית הישראלי

שוקולטייר - קורס שוקולד מקצועי/אורגד רואש - שוקולטייר

5 מפגשים מרתקים להכשרה מקצועית בתחום השוקולד

מפגשי בשר בגינה/ירון קסטנבוים

צליית בשר בגריל פחמים, טאבון, עישון ובור מטפונה