סדנאות קולינריות
קורס מאכלי רחוב - STREET FOOD
הרשמה לקורס תתאפשר עד חמישה ימים לפני פתיחת הקורס
אוכל רחוב הוא הלב הפועם של תפריטי השווקים והרחובות בערי העולם.
ב-6 מפגשים נתמקד במטבחים טעימים מהעולם בהם נלמד להכין את המאכלים האהובים בקורס אחד, מהנה טעים ומגוון.
במהלך הסדנה יוגש יין
בין התאריכים 4/07-8/08 מדי ימי שישי ולמשך 6 מפגשים
- אודות הסדנה
- אודות אייל פינקלשטיין ומשה בדישי
בסדנה נלמד ונכין:
אמריקאי: המבורגר מושחת, נקניקיה על מקל, כנפיים BUFFALO KFC, קורנט ממולא
אוכל תאילנדי:סום טאם, סאטה, פאד תאי אחר, טוד מאן פלא (דגים) סטיקי רייז ומנגו
איטלקי: פיצה פריטה, סופלי/ארנצ'יני, פיאדינה, פנזרוטי מריטוצו
הודי: סמוסה תפוחי אדמה ואפונה, טנדורי, דוסה, פראטה, ג'לבי
מקומי: מגולגלוח, כריך לברק, בוריקה, פיש & צ'יפס, חצאפורי, מלאבי טחינה מייפל
יווני: סופלאקי, גירוס, קבב יווני, ברבוניות מטוגנות, צ'יפס יווני, לוקמודוס
כיום מתמחה איל באוכל איטלקי וים תיכוני אשר רכש בלימודי פיציולו בבית הספר הידוע קאזרטה בחבל קמפניה, dolce&calatoscuola בהתמחות של בצקי פיצה ומאפים איטלקיים.
משה בדישי בן 37 מנחה תכנית הבישול "טוק טוק" והשף והבעלים של מינה טומיי חי ונושם את אסיה בכל יום
אחרי הצבא טסתי לניו יורק והתחלתי לעבוד ב"דניאל"של דניאל בולוד ואחר חצי שנה עברתי ל"נובו"שם נחשפתי למטבח היפני פרואני והתאהבתי
מאז ועד היום אני חוקר לומד ומיישם את עקרונות הבישול של מטבחי אסיה השונים
ומביא את אותם ריחות וטעמים לשולחן הסועדים במסעדות שלי

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
קורס להכנת עוגות לחגיגות מיוחדות וימי הולדת/ליבנת גוטליב
קורס טעים שבו תלמדו את כל יסודות הקולינריה, המפגשים כוללים 10 עוגות מרהיבות שאיתם תחזרו הביתה, הקורס כולל חוברות מתכונים מפורטות.
משחקי שף הבית /השף יוסי בן דיין
קורס מאתגר ומתקדם לחובבי בישול "פלוס פלוס" ולבוגרי קורס שף הבית.
אומנות הפטיסרי/נבחרת השפים
8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות