נבחרת השפים

אלעד אמיתי

שף, דייג, יועץ קולינרי

אודות אלעד אמיתי

שף, דייג, יועץ קולינרי. החל את דרכו הקולינרית במסעדת אלי-אולי בת"א אצל השף אנטוניו מנסה. התמחה בטיפול בדגת ים טרייה ומטבח ספרדי עילי. התקדם לדרגת סו-שף ולאחר מכן עבר לניו-יורק. שם התקבל לעבודה כטבח במסעדה הצרפתית Le Pere Pinard והתקדם לעמדת שף המסעדה ושותף. לאחר 7 שנים חזר לארץ והחל לנהל את ליברה, חברת הקייטרינג, הייעוץ והמסעדה של השפית מיקה שרון.

 

את דרכו העצמאית החל עם מסעדת פלויד, מסעדת דגים ים-תיכונית, אותה פתח בפאתי שוק הכרמל.למרות ההצלחה והביקרות הטובות, בחר למכור את חלקו ולשוב לספסל הלימודים, לטובת לימודי כלכלה ותקשורת. באותה עת, התפרנס מניהול והפקת אירועים. בשלב זה הרגיש בשל להציע את עצמו כיועץ קולינרי. תפקידו הראשון כלל בניית תפריט מאוזן כלכלית, תיכנון מטבח לזרימת מזון אופטימלית והכשרת צוות.

 

מפרוייקט לפרויייקט נעשה מעורב יותר ויותר בכל התהליכים הקשורים בהקמת עסק וכיום מציע יעוץ הנותן מענה לשלל האתגרים המאפיינים את תחום המזון. במקביל, מלמד ומעביר סדנאות לקהלים מגוונים בבתי ספר ומכללות בישול ברחבי הארץ, מרביתן בבית הספר דן-גורמה בתל אביב. הסדנאות מועברות באנגלית ובעברית וכוללות רקע היסטורי, מצגות, מתכונים, טכניקות בישול והגשה ועוד.

מרצים נוספים שיעניינו אותך

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר