אודות

French Pastry Chef

French Pastry Chef

עולמות התוכן של  ה- Patiserie ,Boulongerie וה- Confiserie הצרפתי הם אבני היסוד של קורס מקצועי חדש זה.

במהלך הקורס נלמד את הטכניקות המוקפדות שעליהן מושתת הפטיסרי צרפתי העילי ונכשיר את משתתפי הקורס לעבודה בסטנדרטים הגבוהים ביותר.

בקורס ילמדו ויתרגלו המשתתפים מתכונים חדשים אשר פותחו במיוחד על ידי צוות הקונדיטורים המקצועי של אורט דן גורמה. 

תכנית הלימודים

נושאי לימוד

פריך וטארטים-  פיסטוק נורמנדי , עוגיות בר סאלה (קרמל שוקולד חלב ומלח ים) , טארט שוקולד 100%.

Gâteaux de voyage - עוגות מסע , בחושה פרלינה ג'אנדויה , בחושה פיסטוק, בחושה דבש קפוצ'ינו.

בצק רבוך - שו-אגוזי מלך וגאנש מוקצף ,גוז'ר, פארי ברס, אקלר שוקו שוקו ,סנט הנורה, שו-קרמל.

טארטים מורכבים - 100% ווניליה , אדום ,קפה, גאלקסי.

Boulangerie (לחמים) - באגט, שיפון צימוקים ,חיטה מלאה אגוזים וחמוציות, לחם עשבי תיבול ,מחמצת כפרי ,פאן דה מי.

Vienoisserie (מאפים) - בריוש כרוך, קוראסון ,פאן -או -שוקולה, טארט טרופזיין, Baba au rum.

בצק עלים - סיקריסטה , שוסון אה פום ,מילפיי מודרני.

מקרונים - שיטה צרפתית ושיטה איטלקית גאנש חמאת בוטנים ושוקולד חלב ,גאנש פירות אדומים ,גאנש מסקרפונה ווניל.

קינוחי ביסטרו וגלידות - גלידות בשיטה הצרפתית (בסיס אנגלז) קרם בורלה, שוקולד פודינג, מון בלאן מודרני, בננה באר

שוקולד - טימפרור, צביעה ריסוס ועבודה עם שוקולד ,הכנת פרללינים בשיטה הצרפתית והבלגית, פרלין ג'יאנדוגה ,יוזו,טראפלס פקאן ,באר שוקולד קרמל.

Petit four (פטיפורים וקינוחים קטנים) - רוליזייה קרמל, טארטלט נוגטין, לימון יוזו, דום רושר, דולסה פקאן, מון בלאן קאסיס קלאסי, פיננסיר אגוזים

עוגות בוטיק - עוגות בוטיק מורכבות מהפטיסרי הצרפתי המודרני.

קונפיסריי - ממתקים , טופי מרמלדות, ריבות , פאט אמנד, קונפיטורות.

Verrine (קינוחי כוסות) - תפוחים מייפל שוקולד לבן, בורלה פטל , אליז'ה, לאור'ה ,לימון הפוך באבה פטל ווניל.

עוגות ראווה - אנטרמה עוגות ראווה עם טכניקות עבודה מתקדמות ג'ינוואז,דקוואז, ג'אקונד ,אינסרטים וגלאס'זים.

בופה סיום - בופה הכולל מאפים ועוגות בו התלמידים מיישימים את כל הטכניקות שלמדו ויציגו לראווה את התוצרים שלהם.

 

 

 

מידע כללי

מסלול פרימיום מורחב הכולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפייה והקינוחים.

ערכת קונדיטוריה מקצועית, ביגוד ונעליים מקצועיות  - לכל תלמיד

30 מפגשים בהם רוכשים את הטכניקות, הידע ושיטות העבודה של הקונדיטוריה הצרפתית.

180 שעות אקדמאיות. 

עמדת עבודה

רק בדן גורמה עמדת עבודה אישית מאובזרת לכל תלמיד, המאפשרת ללמוד ולהטמיע את הלימודים ביעילות ובמהירות.

 נבחרת השפים

שף קודניטור: תומר כבירי, אורגד רואש, ערן שוורצברד ועוד.

למי זה מתאים?

למעוניינים להתמחות בקונדיטוריה מקצועית צרפתית על מנת לעבוד בתחום או להגשים חלום מתוק.

הקורס

  • 27/03/2019 ימי ד'
  • שעות 17:00-22:00
  • 30 מפגשים
  • עלות הקורס 15,000

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה