אודות

מהדרין Professional Pastry Chef

קורס הקונדיטוריה בכשרות מהדרין המקיף והמקצועי בישראל

קורס קונדטוריה מהדרין

מסלול פרמיום של 30 מפגשים בהם רוכשים את הטכניקות, הידע ושיטות העבודה המקדמות ביותר בתחום.

בקורס תלמדו כיצד להכין קינוחים מתקדמים מהבסיס ועד לעוגות מורכבות וקינוחים מצולחתים.

הקונדיטורית אפרת ליבפרוינד ביחד עם צוות מורי אורט דן גורמה ינחו אותך צעד אחר צעד ליצרת קינוחים מושלמים.

 

הקורס מתאים לנשים דתיות וחרדיות, הרוצות לפתוח עסק עצמאי או להרחיב את הידע שלהן בתחום.

 הצטרפי אלינו והפכי תחביב מהנה לפרנסה משתלמת!

 

נושאי לימוד

תעודה בינלאומית וסטאז'

תעודה בינלאומית וסטאז'

אנו גאים להיות הקורס הראשון שקיבל הכרה בינלאומית, בוגרינו מקבלים תעודה בינלאומית הפותחת דלתות בארץ ובחו"ל, כמו כן מוצעת לסטודנטים תכנית סטאז' במסעדות המובילות בארץ
השתלמויות מקצועיות

השתלמויות מקצועיות

עולם הקונדיטוריה משתנה ללא הרף, לכן לאורך הקורס ולאחריו אנו יוצרים עבורכן השתלמויות מקצועיות עם מיטב הקונדיטורים בארץ ובחו"ל כגון דודו אוטמזגין, שגב משה ועוד
טיפים להקמת עסק מהבית

טיפים להקמת עסק מהבית

אנו יודעים שרב הנשים מקימות עסק ביתי, לכן אנו נותנים לזה חלק משמעותי בקורס – החל מההבנה כיצד לייצר מספר רב של קינוחים, עמידות חומרי הגלם, עיצובים חדשניים ועוד טיפים מאת אפרת ליבפרוינד
תעודה בינלאומית

תעודה בינלאומית

אנו גאים להיות הקורס הראשון שקיבל הכרה בינלאומית, בוגרינו מקבלים תעודה בינלאומית הפותחת דלתות בארץ ובחו"ל
שיטת לימודים

שיטת לימודים

הקורס פותח על ידי צוות קונדיטורים מוביל, ומלמד בשיטת Hands On הכולל שעות התנסות גדולות, ביחד עם הסבר עיוני בכל שיעור להעמקת הידע
פטיסרי קלאסי

פטיסרי קלאסי

הקורס מקנה בהדרגה את יסודות עולם הקונדיטוריה החל מהבסיס שהוא הפטיסרי הצרפתי הקלאסי לרבות – בצקים, קרמים, עבודה עם שוקולד ועוד
פטיסרי מתקדם

פטיסרי מתקדם

לימודי קונדיטוריה מתקדמת ופרופגרסיבית, יצירת חווית טעמים ומרקמים חדשים, הכנת קינוחים ופטיפורים מרהיבים כמו בויטרינות בפריס
טכניקות מתקדמות

טכניקות מתקדמות

שיטות עבודה חדשניות, הבנת תהליכי עבודה מתקדמים ויישומם דרך עבודה עם חומרי גלם הכי איכותיים

30 מפגשים | 250 שעות לימוד |17/06 ימי ב' מסלול - ערב 

קורס קונדטוריה מהדרין

נבחרת המרצים

טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל

סיפורי בוגרים

לכל הסיפורים

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 072-394-5831

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר