סדנאות קולינריות

סדנאות בישול ואפייה

סדנת דגים עם השף ויקטור גלוגר/שף ויקטור גלוגר

2 מפגשים מעשיים עם כל המידע הנחוץ לטיפול מושלם בדגה טרייה, מהים ועד לצלחת.

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

מאפי בוקר ועוגות שמרים/שף קונדיטור חי לוי

אין כמו להתעורר בבוקר כשריח מאפי שמרים ממלא את המטבח. נלמד כיצד להכין מטעמים מעולם הפאטיסרי הצרפתי הקלאסי והמודרני, תוך שימוש בטכנ

קונדיטוריה למהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

10 מפגשים עם אפרת ליבפרוינד, אורגד רואש וסגל המורים, לשיפור הידע ויכולות האפיה הביתיית. קורס מעשי ללימוד קונדיטוריה בכשרות מהדרין,

סדנת אתגר הבשר/השף אבי שטייניץ

חגיגת הקרניבורים חוזרת! 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת.

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

עוגות בוטיק/אורגד רואש

סדנה בת 2 מפגשים להתמחות בעוגות בוטיק מ-א' ועד ת'

שף הבית Chef De La Maison/נבחרת השפים

לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם

אפייה ללא גלוטן עם חי לוי/חי לוי

2 מפגשים עם חי לוי- כל הטיפים, הטכניקות, חומרי הגלם והשיטות להכנת בצקים אווריריים, פריכים ומענגים.

קמחי מורשת/קונדיטור סער מור

בואו להכיר את עולם הקמחים והלחמים המקומי, עם הידע שכל אופה חובב ומקצועי ישמחו להכיר: הטכניקות, הטקסטורות והמתכונים המנצחים.