סדנאות קולינריות
סדנאות בישול ואפייה
׳על הלחם לבדו׳/סער מור
כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת
אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים
15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות
סדנת דגים עם השף ויקטור גלוגר/שף ויקטור גלוגר
2 מפגשים מעשיים עם כל המידע הנחוץ לטיפול מושלם בדגה טרייה, מהים ועד לצלחת.
שמרים עשירים/סער מור
מפגש להכנת בריוש, קראנץ משלב הבצק ועד האפיה
קמחי מורשת/קונדיטור סער מור
בואו להכיר את עולם הקמחים והלחמים המקומי, עם הידע שכל אופה חובב ומקצועי ישמחו להכיר: הטכניקות, הטקסטורות והמתכונים המנצחים.
שף הבית Chef De La Maison/נבחרת השפים
לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם
מאפי שמרים ומאפי בוקר עם חי לוי/חי לוי
קוראסון צרפתי, בריוש, דייניש פטיסייר ועוד
לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם