סדנאות קולינריות

סדנאות בישול ואפייה

המיטב של אפרת/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

3 מפגשים עם הסודות ומתכונים המנצחים של אפרת ליבפרוינד.

המיטב של אפרת/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

3 מפגשים עם הסודות ומתכונים המנצחים של אפרת ליבפרוינד.

בישול חורפי/

מאכלי הקדירה ומרקים מהבילים של ימי החורף

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

מטבחי המזרח הרחוק/השפים אייל פינקלשטיין וקיו אוקאדה

קורס התמחות מעשי בן 3 מפגשים, למטבחי דרום מזרח אסיה, סין ויפן, עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת.

שוקולד עם אורגד/שוקולטייר אורגד רואש

סדנה בת 2 מפגשים במהלכן נתמקד בעולם השוקולד והקקאו, ונכין מגוון פרלינים בטכניקות, טעמים ומילויים מפתיעים

אפיית לחמים/שף קונדיטור ערן שוורצברד

הקורס הפופולרי של המאסטר חוזר לסבב נוסף: מסע מרתק אל עולם הבולונז׳רי - אפיית הלחם.

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

10 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

סדנת אתגר הבשר/

חגיגת הקרניבורים חוזרת! 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת.

שף הבית מהדרין לגברים: Chef De La Maison /שף אריק ברגר ושפים בכירים נוספים

לבשל כמו השפים הגדולים במטבח הביתי שלך

מאפי בוקר ועוגות שמרים/שף קונדיטור ערן שוורצברד

אין כמו להתעורר בבוקר כשריח מאפי שמרים ממלא את המטבח. נלמד כיצד להכין מטעמים מעולם הפאטיסרי הצרפתי הקלאסי והמודרני, תוך שימוש בטכנ

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

סדנת דגים עם השף איל לביא/שף איל לביא

2 מפגשים מעשיים עם כל המידע הנחוץ לטיפול מושלם בדגה טרייה, מהים ועד לצלחת.

קונדיטוריה למהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

10 מפגשים עם אפרת ליבפרוינד ואורגד רואש, לשיפור הידע ויכולות האפיה הביתיית. קורס מעשי ללימוד קונדיטוריה בכשרות מהדרין, בהשראת מסור

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

שף הבית Chef De La Maison/נבחרת השפים

לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם