סדנאות קולינריות

סדנאות בישול ואפייה

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

סדנת דגים עם השף ויקטור גלוגר/שף ויקטור גלוגר

2 מפגשים מעשיים עם כל המידע הנחוץ לטיפול מושלם בדגה טרייה, מהים ועד לצלחת.

שמרים עשירים/סער מור

מפגש להכנת בריוש, קראנץ משלב הבצק ועד האפיה

קמחי מורשת/קונדיטור סער מור

בואו להכיר את עולם הקמחים והלחמים המקומי, עם הידע שכל אופה חובב ומקצועי ישמחו להכיר: הטכניקות, הטקסטורות והמתכונים המנצחים.

שף הבית Chef De La Maison/נבחרת השפים

לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם

מאפי שמרים ומאפי בוקר עם חי לוי/חי לוי

קוראסון צרפתי, בריוש, דייניש פטיסייר ועוד

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם