סדנאות קולינריות

סדנאות בישול ואפייה

אפייה איטלקית /האופה סער מור

סדנה חדשה ובה נחשוף את סודות הבצקים של איטליה

עוגות בוטיק/אורגד רואש

סדנה בת 2 מפגשים להתמחות בעוגות בוטיק מ-א' ועד ת'

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

טוק טוק - מסע במטבחי אסיה/השף משה בדישי

מסע קסום במטבחי אסיה ב-3 מפגשים

סדנת דגים עם השף איל לביא/שף איל לביא

2 מפגשים מעשיים עם כל המידע הנחוץ לטיפול מושלם בדגה טרייה, מהים ועד לצלחת.

שמרים עשירים/סער מור

מפגש להכנת בריוש, קראנץ משלב הבצק ועד האפיה

מאפי שוק /הקונדיטור יובל איילון

מלוחים מסמטאות השווקים, הכנת הבצקים השונים

שף הבית Chef De La Maison/נבחרת השפים

לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם

מקרונים/שף קונדיטור אורגד רואש

סדנת בוטיק להכנת מקרונים מושלמים כמו בקונדיטוריות המשובחות בפריז, צעד אחר צעד, עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת.

קינוחים לפסח /שף קונדיטור תומר כבירי

3 קינוחים מרהיבים לפסח

סדנת אתגר הבשר/השף איל פינקלשטיין

חגיגת הקרניבורים חוזרת! 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת.

קמחי מורשת/קונדיטור סער מור

בואו להכיר את עולם הקמחים והלחמים המקומי, עם הידע שכל אופה חובב ומקצועי ישמחו להכיר: הטכניקות, הטקסטורות והמתכונים המנצחים.

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

מאפי שוק /הקונדיטור יובל איילון

מלוחים מסמטאות השווקים, הכנת הבצקים השונים

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

קונדיטוריה למהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

10 מפגשים עם אפרת ליבפרוינד, אורגד רואש וסגל המורים, לשיפור הידע ויכולות האפיה הביתיית. קורס מעשי ללימוד קונדיטוריה בכשרות מהדרין,

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

שמרים עשירים/סער מור

מפגש להכנת בריוש, קראנץ משלב הבצק ועד האפיה

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

שמרים עשירים/סער מור

מפגש להכנת בריוש, קראנץ משלב הבצק ועד האפיה