סדנאות קולינריות
סדנאות בישול ואפייה
מאפי שמרים ומאפי בוקר עם חי לוי/חי לוי
קוראסון צרפתי, בריוש, דייניש פטיסייר ועוד
השף הצעיר קונדיטוריה מתקדמים קיץ 2022- פאטיסרי צרפתי מעולה/השף קונדיטורית אורנית עובדיה
5 ימי פאטיסרי צרפתי מתקדם
׳על הלחם לבדו׳/סער מור
כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת
אמנות הפטיסרי חדש!/נבחרת השפים
8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות
סדנת בישול לראש השנה - מהדרין נשים/שף חיים בורנשטיין
הכנת מנות גורמה מהודרות לשולחן ראש השנה
סדנת דגים עם השף ויקטור גלוגר/שף ויקטור גלוגר
2 מפגשים מעשיים עם כל המידע הנחוץ לטיפול מושלם בדגה טרייה, מהים ועד לצלחת.
מאפי שמרים ומאפי בוקר עם חי לוי/חי לוי
קוראסון צרפתי, בריוש, דייניש פטיסייר ועוד
לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם
שף הבית Chef De La Maison/נבחרת השפים
לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם
פיצה - השתלמות מקצועית מנאפולי/אייל פינקלשטיין
סודות הפיצה מנאפולי ורומא ב-2 מפגשים
׳על הלחם לבדו׳/סער מור
כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת
סדנת אתגר הבשר/השף יוסי בן דיין
חגיגת הקרניבורים חוזרת! 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת.
סדנת דגים עם השף ויקטור גלוגר/שף ויקטור גלוגר
2 מפגשים מעשיים עם כל המידע הנחוץ לטיפול מושלם בדגה טרייה, מהים ועד לצלחת.
לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם
קמחי מורשת וקמחים עתיקים/קונדיטור סער מור
בואו להכיר את עולם הקמחים והלחמים המקומי, עם הידע שכל אופה חובב ומקצועי ישמחו להכיר: הטכניקות, הטקסטורות והמתכונים המנצחים.