סדנאות קולינריות

סדנאות בישול ואפייה

קונדיטוריה למהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

10 מפגשים עם אפרת ליבפרוינד ואורגד רואש, לשיפור הידע ויכולות האפיה הביתיית. קורס מעשי ללימוד קונדיטוריה בכשרות מהדרין, בהשראת מסור

פורים עם אפרת/אפרת ליבפרוינד

טארטים מתוקים למשלוחי מנות יוקרתיים

תפריט איטלקי עם טל כהן - סילו/טל כהן

תפריט איטלקי מראשונה ועד קינוח

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

עוגות בוטיק/אורגד רואש

סדנה בת 2 מפגשים להתמחות בעוגות בוטיק מ-א' ועד ת'

פורים עם אפרת/אפרת ליבפרוינד

טארטים מתוקים למשלוחי מנות יוקרתיים

אפייה ללא גלוטן עם תמי/תמי בן דוד

2 מפגשים עם תמי בן דוד מרתקים וטעימים ללא גלוטן. כל הטיפים, הטכניקות, חומרי הגלם והשיטות להכנת בצקים אווריריים, פריכים ומענגים.

פטיפורים וקינוחים קטנים/שף קונדיטור ערן שוורצברד

פטיפורים וקינוחים קטנים קורס חדש!

בצק בטאבון - בשרי/סער מור

אפיית לחמים שטוחים עם בשר והשימוש האופייני בתנור אבן

שף הבית Chef De La Maison/נבחרת השפים

לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

קמחי מורשת/קונדיטור סער מור

בואו להכיר את עולם הקמחים והלחמים המקומי, עם הידע שכל אופה חובב ומקצועי ישמחו להכיר: הטכניקות, הטקסטורות והמתכונים המנצחים.

המיטב של אפרת/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

3 מפגשים עם הסודות ומתכונים המנצחים של אפרת ליבפרוינד.