סדנאות קולינריות

סדנאות בישול ואפייה

קינוחים לראש השנה עם אפרת ליבפרוינד/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

קינוחים מיוחדים לראש השנה

קינוחים לראש השנה עם אפרת ליבפרוינד/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

קינוחים מיוחדים לראש השנה

התאמה של שמן זית לסוגי אוכל/אהוד סורייאנו

קורס יומי ממוקד לטבחים ושפים בנושא אורגנולפטיקה של שמן זית והתאמה של שמן זית לסוגי אוכל

קינוחים לראש השנה עם אורגד/שף-קונדיטור אורגד רואש

קינוחים ייחודיים לראש השנה שיפתיעו כל שולחן חג

אתגר הבשר מהדרין - גברים/שף עמיר אילן

מי מוכן לאתגר הבשר? חגיגת הקרניבורים חוזרת! סדנה שכולה בשר - 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת.

טכנולוגיה של אפייה/יעל אביטל

הצלחה בתחום האפיה ופיתוח המזון כרוכה בהבנה מלאה של חומרי הגלם, השילוב והכימיה ביניהם, והיישום הנכון בעבודה בשטח

סדנת אתגר הבשר/שף עמיר אילן

מי מוכן לאתגר הבשר? חגיגת הקרניבורים חוזרת! סדנה שכולה בשר - 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת.

אתגר הבשר מהדרין - נשים/שף עמיר אילן

מי מוכן לאתגר הבשר? חגיגת הקרניבורים חוזרת! סדנה שכולה בשר - 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת.

המיטב של אפרת/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

3 מפגשים עם הסודות ומתכונים המנצחים של אפרת ליבפרוינד.

מאפי בוקר ועוגות שמרים/שף קונדיטור ערן שוורצברד

אין כמו להתעורר בבוקר כשריח מאפי שמרים ממלא את המטבח. נלמד כיצד להכין מטעמים מעולם הפאטיסרי הצרפתי הקלאסי והמודרני, תוך שימוש בטכנ

אפיית לחמים בטאבון/סער מור

סדנת התמחות מקצועית לאפיית לחמים בתנור אבן

מפגשי בשר בגינה/ירון קסטנבוים

צליית בשר בגריל פחמים, טאבון, עישון ובור מטפונה

׳נאמן תברואה במזון׳/שף שמואל מולדובן וד"ר גידי צפורי

פטיסרי ושמן זית/שף-קונדיטור אורגד רואש

מפגש מקצועי לקונדיטורים ושוקלטיירים, במהלכו נלמד על שילובים של שמן זית ישראלי עם קינוחים ושוקולד

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

המטבח הווייטנאמי/משה בדישי

בואו לגלות את אחד המטבחים המפוארים והעדינים של דרום מזרח אסיה, הטומן בחובו לא מעט השפעות צרפתיות וסיניות

קונדיטוריה למהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

10 מפגשים עם אפרת ליבפרוינד ואורגד רואש, לשיפור הידע ויכולות האפיה הביתיית. קורס מעשי ללימוד קונדיטוריה בכשרות מהדרין, בהשראת מסור

קינוחי מישלן - מהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

סדנת קינוחים חדשה בהשראת השפים הגדולים בעולם

אפיית לחמים/שף קונדיטור ערן שוורצברד

הקורס הפופולרי של המאסטר חוזר לסבב נוסף: מסע מרתק אל עולם הבולונז׳רי - אפיית הלחם.

׳חכמת הבשר׳/עמיר אילן

עקרונות מתקדמים בבשרים

קורס טועמי שמן זית בינלאומיים/כרמן סנצ'ס גרסיה ואהוד סורייאנו

קורס בן 4 ימים רצופים להסמכה לטועמי שמן-זית. מוכר על ידי מועצת הזית העולמית וענף הזית הישראלי

שף הבית Chef De La Maison/נבחרת השפים

לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם

המיטב של אפרת/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

3 מפגשים עם הסודות ומתכונים המנצחים של אפרת ליבפרוינד.