סדנאות קולינריות

סדנאות בישול ואפייה

אמנות הפטיסרי חדש!/נבחרת השפים

8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

שמרים עשירים/סער מור

מפגש להכנת בריוש, קראנץ משלב הבצק ועד האפיה

סדנת דגים עם השף ויקטור גלוגר/שף ויקטור גלוגר

2 מפגשים מעשיים עם כל המידע הנחוץ לטיפול מושלם בדגה טרייה, מהים ועד לצלחת.

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

לבשל כמו מאסטר - בישול מהדרין נשים/שף חיים בורנשטיין

סודות השפים בבישול - טכניקות מתקדמות והכרת חומרי גלם לבישול מנות גורמה

שף הבית Chef De La Maison/נבחרת השפים

לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

פיצה - השתלמות מקצועית מנאפולי/אייל פינקלשטיין

סודות הפיצה מנאפולי ורומא ב-2 מפגשים

מאפי שמרים ומאפי בוקר עם חי לוי/חי לוי

קוראסון צרפתי, בריוש, דייניש פטיסייר ועוד

קמחי מורשת/קונדיטור סער מור

בואו להכיר את עולם הקמחים והלחמים המקומי, עם הידע שכל אופה חובב ומקצועי ישמחו להכיר: הטכניקות, הטקסטורות והמתכונים המנצחים.

סדנת אתגר הבשר/השף יוסי בן דיין

חגיגת הקרניבורים חוזרת! 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת.

לבשל כמו מאסטר - בישול מהדרין גברים/שף חיים בורנשטיין

סודות השפים בבישול - טכניקות מתקדמות והכרת חומרי גלם לבישול מנות גורמה

עוגות בוטיק/חי לוי

סדנה בת 2 מפגשים להתמחות בעוגות בוטיק מ-א' ועד ת'