סדנאות קולינריות

סדנאות בישול ואפייה

אפייה ללא גלוטן/שף עינת מזור

קורס אפייה בריאה בן שני מפגשים, במהלכו נלמד כיצד אפייה ללא גלוטן יכולה להיות מהנה, אלגנטית ובריאה.

המיטב של אפרת/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

3 מפגשים עם הסודות ומתכונים המנצחים של אפרת ליבפרוינד.

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

המסע לממלכת הקונדיטוריה - השף הצעיר/אורגד רואש

קורס הקונדיטוריה של השף הצעיר לחופש הגדול

מטבח מקומי עכשווי/אבנר לסקין

תור הזהב של המטבח הישראלי - מהו וכיצד ניתן להפיק את המיטב שבו

שף הבית Chef De La Maison/נבחרת השפים

לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם

הפארקים הגדולים בעולם - השף הצעיר/אייל פינקלשטיין

קורס השף הצעיר בחופש הגדול

המסע לממלכת הקונדיטוריה - השף הצעיר/אורגד רואש

קורס הקונדיטוריה של השף הצעיר לחופש הגדול

אפיית לחמים שטוחים בטאבון (בשרי)/סער מור

אפיית לחמים שטוחים והשימוש האופייני בתנור אבן

סדנת דגים עם השף איל לביא/שף איל לביא

2 מפגשים מעשיים עם כל המידע הנחוץ לטיפול מושלם בדגה טרייה, מהים ועד לצלחת.

קמחי מורשת/קונדיטור סער מור

בואו להכיר את עולם הקמחים והלחמים המקומי, עם הידע שכל אופה חובב ומקצועי ישמחו להכיר: הטכניקות, הטקסטורות והמתכונים המנצחים.

הפארקים הגדולים בעולם - השף הצעיר/אייל פינקלשטיין

קורס השף הצעיר בחופש הגדול

המסע לממלכת הקונדיטוריה - השף הצעיר/אורגד רואש

קורס הקונדיטוריה של השף הצעיר לחופש הגדול

עוגות בוטיק/אורגד רואש

סדנה בת 2 מפגשים להתמחות בעוגות בוטיק מ-א' ועד ת'

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

מטבח חוצה ישראל - השף הצעיר /אייל פינקשטיין

קורס השף הצעיר למתקדמים לחופש הגדול

קינוחים מסביב לעולם - השף הצעיר/אורגד רואש

קורס הקונדיטוריה למתקדמים של השף הצעיר לחופש הגדול

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

אפיית לחמים שטוחים בטאבון (חלבי) /סער מור

אפיית לחמים שטוחים והשימוש האופייני בתנור אבן

קורס טועמי שמן זית בינלאומיים/אוהד סורייאנו

קורס יומי ממוקד לטבחים ושפים בנושא סנסוריקה של שמן זית והתאמה של שמן זית לסוגי אוכל

אתגר הבשר מהדרין - גברים/שף עמיר אילן

מי מוכן לאתגר הבשר? חגיגת הקרניבורים חוזרת! סדנה שכולה בשר - 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת.

טכנולוגיה של אפייה/יעל אביטל

הצלחה בתחום האפיה ופיתוח המזון כרוכה בהבנה מלאה של חומרי הגלם, השילוב והכימיה ביניהם, והיישום הנכון בעבודה בשטח

אתגר הבשר מהדרין - נשים/שף עמיר אילן

מי מוכן לאתגר הבשר? חגיגת הקרניבורים חוזרת! סדנה שכולה בשר - 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת.

אפיית לחמים בטאבון/סער מור

סדנת התמחות מקצועית לאפיית לחמים בתנור אבן

מפגשי בשר בגינה/ירון קסטנבוים

צליית בשר בגריל פחמים, טאבון, עישון ובור מטפונה

׳נאמן תברואה במזון׳/שף שמואל מולדובן וד"ר גידי צפורי

פטיסרי ושמן זית/אורגד רואש

מפגש מקצועי לקונדיטורים ושוקלטיירים, במהלכו נלמד על שילובים של שמן זית ישראלי עם קינוחים ושוקולד

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

המטבח הווייטנאמי/משה בדישי

בואו לגלות את אחד המטבחים המפוארים והעדינים של דרום מזרח אסיה, הטומן בחובו לא מעט השפעות צרפתיות וסיניות

קונדיטוריה למהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

10 מפגשים עם אפרת ליבפרוינד ואורגד רואש, לשיפור הידע ויכולות האפיה הביתיית. קורס מעשי ללימוד קונדיטוריה בכשרות מהדרין, בהשראת מסור

׳חכמת הבשר׳/עמיר אילן

עקרונות מתקדמים בבשרים

אגרולפטיקה של שמן זית/כרמן סנצ'ס גרסיה ואהוד סורייאנו

קורס ניתוח והערכה אורגנולפטית של שמן זית בדגש על המאפיינים הקולינריים