אודות
Professional Pastry Chef קורס אפייה מקצועי עם תעודה בינלאומית
Pro Pastry
קורס קונדיטוריה המקצועי והמקיף ביותר בישראל, קורס בינלאומי המוכר ע"י איגוד השפים WACS.
הקורס בהובלת הקונדיטור רוני פרדי מדרכי - מבכירי הקונדיטורים בארץ ובעל ניסיון של עשרות שנים בהוראת המקצוע.
במהלך הלימודים יתקיימו כיתות אומן עם בכירי הקונדיטורים בארץ: דודו אוטמזגין, שגב משה ואפרת ליבפרוינד.
בנוסף, אושיית הרשת מיס פטל - שרית נובק, תעביר שיעור בנושא בניית דף מוביל ברשת וצילום מנות.
המסלול מקיף, יסודי וכולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפייה והקינוחים, מבוסס על הפטיסרי הצרפתי הקלאסי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות.
נושאי לימוד
סדנת שף חו"ל
כיתות אומן
תעודה בינלאומית
שיטת לימודים
פטיסרי קלאסי
פטיסרי מתקדם
טכניקות מתקדמות
טכנלוגיות מזון ואפייה
35 מפגשים | 560 שעות לימוד כולל סטאז׳ | תאריך פתיחה 21/02 ימי ד'

נבחרת המרצים
טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל
הגלריה שלנו
תמונה אחת שווה אלף מילים








