סדנאות קולינריות

סדנת אתגר הבשר

סדנה שכולה בשר - 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחווית בשרים מושלמת.

  • מה בתכנית?
  • על השף יוסי בן דיין

כל מה שרצית לדעת על בשר... 

מפגש 1 -נלמד את סודות הבשרים הצעירים. נפרק עופות טריים ונכין מנות מחלקיהם השונים, נצלה כתף טלה עם עשבי תיבול בתנור האבן  ונצרוב לשלמות  חזה SUPREME במחבת לוהטת עם רוטב טבעי מושלם.

מפגש 2- נלמד את סוד קיצור סיבי הבשר. נכין את ההמבורגר המושלם וסטייק פילדלפיה עסיסי, קבב ערבי אסלי וביף בורגיניון עם רושטי שוויצרי.

מפגש 3 - נלמד על שיטות שונות לחיתוך וקיצוב בשר, תיבול, צלייה וגריל. נכין סטייקים ומגוון בשרים: צלעות טלה פרסיאד, ביסטקה אלה פיורנטינה, צלעות פריים בגריל.

חגיגת בשרים אמיתית לכל אוהבי הבשר.

יוסי שף בכיר בתחומו וממקימי בית הספר הגבוה לגסטרונומיה בינהם NESS KITCHEN CHEF ועוד.

כיום משמש כמוביל קורסי בישול באורט דן גורמה ויועץ קולינרי לחברות ועסקים בארץ ובחו"ל. את הכשרתו כשף ביצע בארץ במיטב בתי הספר והתמחה בארץ ובחו"ל במיטב המסעדות.

ה"אני מאמין" של יוסי - 

הלימוד המתחיל בהטמעת הידע הבסיסי, הכרת חומרי הגלם והבנת התהליכים הקולינריים חשוב מאין כמותו אך בו זמנית, עלינו להכין את התלמידים לא רק לבצע מתכונים קיימים אלה להיות מסוגלים לשנות ולחדש על בסיס הידע הנרכש.

 

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה