סדנאות קולינריות
אמנות הפטיסרי
15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות, בהדרכת נבחרת השף-קונדיטורים המובילה בישראל • מסלול לימודים מגוון כולל קונדיטוריה, אפייה וקינוחים עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת • 50 שעות אקדמיות
- נושאי הלימוד
הקורס מתאים במיוחד לקהל חובבים ומרחיב בנושא טכניקות הכנה ושיטות עבודה מתקדמות בעולם הקונדיטוריה.
טארטים - טארט לימון בזיליקום ומרנג איטלקי ,טארט קפה מסקרפונה עם גאנש שוקולד מוקצף ,
בחושות מורכבות: בחושה ג'יאנדוג'ה בגלאסז' רושר שקדים, בחושה לינגו לימונית פיננסיר הדרים פיסטוק
בצק רבוך- שו-אגוזי מלך עם גאנש שוקולד מוקצף ,פארי ברס פרלינה ואגוזים מקורמלים
שמרים- קוגלהוף צימוקים ברום , קראנץ' שמרים עשיר, באבאה או רום
שוקולד- טראפלס פקאן פרלינה , פרלין שוקולד לבן לימוני , פרלין שוקולד קרמליה
עוגות בוטיק- קריולו , לונה , פטל ושוקולד לבן
עוגות בוטיק- קריולו , לונה , פטל ושוקולד לבן
קינוחי כוסות-בורלה פטל, דולסה שקדים ,מון בלאן , לימון הפוכה
פטיפורים- פלז'יר סוכרה ,פטל קקאו ,רוליזייה קרמל
מקרונים- מקרונים בשטיה האיטלקית מסקרפונה שוקולד לבן,קפה ,חמאת בוטנים ושלל טעמים
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
המיטב של אפרת/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד
3 מפגשים עם הסודות ומתכונים המנצחים של אפרת ליבפרוינד.
פורים עם אפרת/אפרת ליבפרוינד
טארטים מתוקים למשלוחי מנות יוקרתיים
קמחי מורשת/קונדיטור סער מור
בואו להכיר את עולם הקמחים והלחמים המקומי, עם הידע שכל אופה חובב ומקצועי ישמחו להכיר: הטכניקות, הטקסטורות והמתכונים המנצחים.