סדנאות קולינריות

אמנות הפטיסרי

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות, בהדרכת נבחרת השף-קונדיטורים המובילה בישראל • מסלול לימודים מגוון כולל קונדיטוריה, אפייה וקינוחים עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת • 75 שעות אקדמיות

  • נושאי הלימוד

הקורס מתאים במיוחד לקהל חובבים ומרחיב בנושא טכניקות הכנה ושיטות עבודה מתקדמות בעולם הקונדיטוריה.

 

טארטים- לימון, לוז ושוקולד 100%

עוגות מסע , בחושה פרלינה ג'אנדויה , בחושה פיסטוק-gâteaux de voyage

בחושה דבש קפוצ'ינו

בצק רבוך- שו-אגוזי מלך עם גאנש שוקולד מוקצף ,פארי ברס פרלינה ואגוזים מקורמלים

שמרים- קוגלהוף צימוקים ברום , קראנץ' שמרים עשיר, באבאה או רום

שמרים-כרוך-קוראסון חמאה ושקדים,בריוש כרוך

לחם-לחמי מחמצת זייתים קלמטה,בגאט,צ'פאטה

שוקולד- טראפלס פקאן פרלינה , פרלין שוקולד לבן לימוני , פרלין שוקולד קרמליה

עוגות בוטיק- קריולו , פטל ושוקולד לבן

עוגות גבינה-גבינה אפויה ,גבינה קרה

קינוחי כוסות

טארטים מורכבים- ווניל,לונה קפה

פטיפורים-,פטל קקאו ,דום רושר

פטיפורים- שקדים ושוקולד,דולסה ופקאן

מקרונים- מקרונים בשטיה האיטלקית מסקרפונה שוקולד לבן,קפה ,חמאת בוטנים ושלל טעמים

 

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה