סדנאות קולינריות

אמנות הפטיסרי

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות, בהדרכת נבחרת השף-קונדיטורים המובילה בישראל • מסלול לימודים מגוון כולל קונדיטוריה, אפייה וקינוחים עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת • 50 שעות אקדמיות

  • נושאי הלימוד

הקורס מתאים במיוחד לקהל חובבים ומרחיב בנושא טכניקות הכנה ושיטות עבודה מתקדמות בעולם הקונדיטוריה.

 

טארטים  - טארט לימון בזיליקום ומרנג איטלקי ,טארט קפה מסקרפונה עם גאנש שוקולד מוקצף ,

בחושות מורכבות: בחושה ג'יאנדוג'ה בגלאסז' רושר שקדים, בחושה לינגו לימונית פיננסיר הדרים פיסטוק

בצק רבוך- שו-אגוזי מלך עם גאנש שוקולד מוקצף ,פארי ברס פרלינה ואגוזים מקורמלים

שמרים- קוגלהוף צימוקים ברום , קראנץ' שמרים עשיר, באבאה או רום

שוקולד- טראפלס פקאן פרלינה , פרלין שוקולד לבן לימוני , פרלין שוקולד קרמליה

עוגות בוטיק- קריולו , לונה , פטל ושוקולד לבן

עוגות בוטיק- קריולו , לונה , פטל ושוקולד לבן

קינוחי כוסות-בורלה פטל, דולסה שקדים ,מון בלאן , לימון הפוכה

פטיפורים- פלז'יר סוכרה ,פטל קקאו ,רוליזייה קרמל

מקרונים- מקרונים בשטיה האיטלקית מסקרפונה שוקולד לבן,קפה ,חמאת בוטנים ושלל טעמים

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה