סדנאות קולינריות

המטבח הווייטנאמי

המטבח הווייטנאמי נחשב כאחד המטבחים האנינים מבין מטבחי המזרח הרחוק. בשנים האחרונות מתחילים להכיר אותו יותר בעולם ובארץ והוא נהפך פופולארי יותר ויותר. הייחוד במטבח הויאטנמי הוא שהוא מטבח מאוזן ובריא, עם טעמים רעננים וטכניקות הכנה בריאות. בסדנה נכיר את המטבח ונלמד לעומק את הטכניקות, הטעמים וחומרי הגלם הייחודיים לו.

  • נושאי הסדנה
  • השף

נאמס האנוי סטייל ברוטב תמרינדי
סלט בקר וויאטנמי
צ'ה קה -המנה שהפכה לאייקון בהאנוי בזכות מסעדת צ'ה קה, בה משפחת לה וונג
מבשלת כבר 4 דורות בכל יום רק מנה אחת - הצ'ה קה
רוטב נוק צ'אם
באן קון - דפי אורז טריים במילוי צמחוני ובשרי
קינוח טפיוקה

השף משה בדישי מזוהה מאוד עם מטבחי דרום מזרח אסיה ו-ווייאטנם במיוחד. בדישי הינו השף והבעלים של מסעדת "מינה טומיי" וצילם והגיש את התוכנית "טוק טוק- עוצרים לאכול במזרח". בדישי החל את דרכו המקצועית בניו יורק, משם ערך מסעות קולינאריים רבים למזרח בהם חקר לעומק את הטעמים, הטכניקות וחומרי הגלם הייחודיים לתרבוית אוכל מרתקות.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר