סדנאות קולינריות

אפיית לחמים שטוחים בטאבון (חלבי)

אפיית לחמים שטוחים אופיינית לאיזורינו והשימוש האופייני בתנור אבן הוא מנדבכי המטבח המקומי. בסדנה נלמד טכניקות הכנה של לחמים שטוחים מבצקים שונים וכיצד מכינים מתפיחים ואופים סוגים שונים של לחמים מקומיים. נשלב באפייה מבחר גבינות וירקות המשתלבים היטב בלחמים.

  • נושאי הסדנה
  • השף

פוקצ'ה קלאסית, שהנאפית ישירות על האבן של הטאבון. מוגשת למרכז השולחן עם רוטב עגבניות, כוסברה ושום

 

גוזלמה טורקי, מבצק כוסמין לבן ויוגורט, במילית גבינת ג'אבן עירקית עם עלי אורגנו טריים ותרד

 

לחמי פרנה אפויים על חלוקי נחל לוהטים ומוגשים עם מטבלים חלביים (יוגרט מתובל בפלפל חריף, לבנה ביתית, מטבוחה מעגבניות ופלפלים שנשרוף בטאבון ועוד..

 

לקינוח: פוקצ'ה מתוקה אפוייה בטאבון עם פירות יער, ריקוטה ודבש, ומוגשת עם כדור מוס מסקרפונה ושקדים מקורמלים

סער מור - קונדיטור ואופה לחמים. בעבר הבעלים והאופה של "השאור של סער". מלמד סדנאות לחם, מומחה לקמחי מורשת והנגשת אפיית לחמים בריאים לאופה הביתי.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר