סדנאות קולינריות

שף הבית מהדרין לגברים: Chef De La Maison

רוצה לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלך? הצטרפי לסדנת בישול של 10 מפגשים מרתקים 

  • תוכן הקורס:

מפגש 1 - מבוא ליסודות המטבח  - נתחי בשר גדולים וסלטים שמתאימים ליד: רוסטביף, פורקטה, שוק טלה, סלט חצילים בתחמיץ 

מפגש 2 - איטלקי חלבי - הכנת ניוקי, רוטב ערמונים ואפונת גינה, הכנת בצק פסטה, לזניית גבינות, קנלוני תרד, חציל     מילאנז פרמזן.

מפגש 3 - איטלקי בשרי - אוסובוקו, סלטימבוקה, לזניה פתוחה של ראגו פטריות, ריזוטו דלעת, סלט פנצנלה.

מפגש 4 - דגים - פילוט, טיפול ושיטות הכנה, סביצ'ה, דג  ים שלם בתנור, פילה על מחבת, דגים קטנים בטיגון, עישון דג.

מפגש 5 - מטבח OUTDOOR גריל ומעשנה  - אסאדו במעשנה, קוט דה בף - אנטרקוט על העצם ,עוף במעשנת עצים,סינייה גלילית,עראייס והמבורגר.

מפגש 6 - ארוחת חג - איך משדרגים את ארוחות החג? מנות וצורות הגשה אישיות ומרכזיות, אווז בתפוזים, ביף          בוגיניון, מרק דגים עם קארי וקרם קוקוס, פירה תפו"א ובצל מטוגן.

מפגש 7 - אסייתי - סום טאם, פאד תאי, נודלס עוף סיני. לימוד עבודה עם ווק,סלט איטריות שעועית ופטריות. 

מפגש 8 - יפני - סושי לסוגיו,ראמן מרק אגדישי טופו,טופו צרוב.

מפגש 9  - לחמים - מחמצת,  חלה לסוגיה  , לחם אגוזים, לחמניות.

מפגש 10 - מטבחי צפון אפריקה - טאג'ינים ותבשילים שונים, קובה  וממולאים וסלטים.

 

*  בסיום הקורס תוענק תעודה מטעם אורט דן גורמה

*  הקורס לגברים בלבד

*  שימוש בחומרי גלם בכשרות מהודרת

*  משגיח כשרות במקום.

 

 

 

 

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר