סדנאות קולינריות

פטיפורים וקינוחים קטנים

פטיפורים וקינוחים קטנים קורס חדש עם השף קונדיטור ערן שוורצברד - הכנת קינוחים קטנים מורכבים מהבסיס ועד לקישוטים

  • אודות הסדנה
  • אודות ערן שוורצברד

סדנה חדשה בת 2 מפגשים הכוללת פטיפורים וקינוחים קטנים חדשים עם מתכונים ייחודיים שנוצרו ע"י השף ערן שווצברד - זוכה תחרויות הפטיסרי בארץ ובעולם.

בסדנה ילמדו להכין את הפטיפורים החל מהשלבים הראשונים ועד להרכבת הקינוחים:

 

עוגת שוקולד וענני מרנג 

טארט קרם לואיזה עם ליצ'י ומנגו

עוגת מקלות מסקרפונה 

פתי בר לימון תאילנדי - בהדגמה (בנייה וקישוט ע''י המשתתפים) 

שף-קונדיטור, שוקולטייר ואופה מחונן, מבכירי הקונדיטורים בארץ. עוסק ביעוץ, הוראה, פיתוח מוצרים ובעל חברת קייטרינג. דרכו המקצועית החלה לפני למעלה משני עשורים. עם סיום לימודיו השתלם ועבד אצל מיטב השפים בארץ ובחוֿ״ל. כמעט אין מסעדה או קונדיטוריה נחשבת בארץ שלא מכירה את שמו - מקונדיטוריות תעשייתיות גדולות ועד למסעדות השף המובילות - ערן היה שם: “תפוח זהב” של אהרוני, “רושפלד”, “ארנו”, “ארקפה”, “קיטצ’ן מרקט”, “טוטו”, רשת “נואר”, “שילה”, ועוד. בנוסף התמחה ולמד בבתי-הספר המובילים באירופה, שם רכש עוד ועוד ידע, מקצועיות ודיוק, שמאפיינים אותו עד היום. בין המקומות הבולטים בחו״ל ניתן למנות את: Lenotre הפריסאי, קורס שוקולטייר ב-Unifine doheler הבלגי, קורס בבית הספר Frrandi בפריס - שם למד אצל המאסטר לקינוחים Pierre Herme, השתלמויות ב-Gourmets Valrhona, והתמחות בגלידה איטלקית ב-Fabbri. ערן הוא אחד המורים האהובים ביותר בדן גורמה, ומלמד מגוון רחב של קורסים מקצועיים בבית הספר.

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה