סדנאות קולינריות

מאפי שוק

סדנת מאפי שוק בו נכין שבלול פילאס גבינה תורכי שמתפצח בפה, מאפה גבינת עיזים וכרישה נימוחה ומאפי מיני אווריריים עם עלי תרד צעירים או גבינת מנצ'גו שהריח שלהם ממכר. נייצר בצק מדופף ממנו ניצור מאפים קטנים מלוחים ומתוקים, נכין בורקסים במגוון סגנונות ובצקים ואת כל סודות הכנת המאפים האלה ועוד רבים אחרים ילמד אותנו האופה אורן זילברשטיין.

  • אודות הסדנה
  • אודות השף קונדיטור

בסדנא הזאת נלמד להכין -

בורקס גבינה של פעם (משולש) במילוי מיוחד של גבינות מלוחות, מאותו בצק נכין גם בורקס תפוחי אדמה ופטריות ומאפה תרד וגבינות (הקונדיטור ידגים הכנת בצק עלים)

 

בייגלה ירושלמי אסלי, נכין את הבצק בשיעור כולל את הבייגלה.

 

בוריקה - עלה בוריק מטוגן במילוי של ביצה

 

נכין בצק פיתות מיוחד, כאשר נכין ממנו סמבוסק במילוי של גבינות, פיתות זעתר,

פיתה ביצה עין, פיתה עם בצל וגבינה מגורדת

 

לקינוח נכין בקלאווה של אגוזים פיסטוקים וקינמון.

 

אורן זילברשטיין - שף קונדיטור.

דור שלישי של שפים וקונדיטורים, חי ונושם קונדיטוריה, ללא קיצורי דרך, ללא פשרות.

את ניסיונו הרב רכש בניהול הקונדיטוריה המשפחתית, קייטרינג "מזל טלה", לאחר מכן

המשיך לתחום המסעדות, ובהמשך שף קונדיטור של מלון ריץ קרלטון בהרצליה וכיום שף קונדיטור ראשי של מלון דן קיסריה ריזורט.

בנוסף מעביר סדנאות אפייה ובישול.

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה