סדנאות קולינריות
אפייה ללא גלוטן עם חי לוי
2 מפגשים עם חי לוי- מומחה לאפייה ללא גלוטן, כל הטיפים, הטכניקות, חומרי הגלם והשיטות להכנת בצקים אווריריים, פריכים ומענגים, מלוחים ומתוקים.
- נושאי הלימוד
- חי לוי
הקורס מיועד גם למי שאין לו כל ידע בסיסי באפייה ללא גלוטן או באפייה בכלל. מלבד התכנים הרלוונטיים לביצוע המתכונים המועברים בקורס, מוקנה גם ידע והבנה כללית בנושאי קונדיטוריה, חומרי גלם ואפייה בכלל.
מפגש 1: לחמים, פיצות ועוד
בחלק הראשון של המפגש יוקנה מעט ידע תיאורטי אודות עבודה עם קמח ללא גלוטן, לאחר מכן ניגש להכנת המתכונים:
לחם כפרי, חלות ולחמניות, פיצות ופיתות
מפגש 2: בצק פריך ובחושות
קיש לורן, עוגיות טחינה, באבקה (עוגת שמרים) שוקולד ובראוניז אגזים ושקדים
חי לוי למד במשך שנים רבות את תחום הלחם והאפיה, בין היתר השתלם אצל השף Julien l'hermite, היה מנהל מחלקת לחם ב"לחמנינה", אופה ב"לחם של תומר", הקים את "בר-יוש", בשוק האיכרים ולאחורנה הקים את מאפיית "crudo" בבודפשט, הונגריה.
ה"אני מאמין שלי" - לאורך כל שנותי ובתפקידים מגוונים בעולם הקולינריה, היה לי את הצורך לחלוק את הידע שלי עם אנשים שונים, לימים זה הפך להדרכה. אם חשבתי שהדרכה היא אהבה שלי, אז היא הפכה לאובססיה. וכיום הגאווה הגדולה ביותר שלי היא להוביל סטודנטים מעבר למקום שהם האמינו כי ביכולתם להגיע.
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
סדנת דגים עם השף ויקטור גלוגר/שף ויקטור גלוגר
2 מפגשים מעשיים עם כל המידע הנחוץ לטיפול מושלם בדגה טרייה, מהים ועד לצלחת.
קמחי מורשת/קונדיטור סער מור
בואו להכיר את עולם הקמחים והלחמים המקומי, עם הידע שכל אופה חובב ומקצועי ישמחו להכיר: הטכניקות, הטקסטורות והמתכונים המנצחים.
מאפי בוקר ועוגות שמרים/שף קונדיטור חי לוי
אין כמו להתעורר בבוקר כשריח מאפי שמרים ממלא את המטבח. נלמד כיצד להכין מטעמים מעולם הפאטיסרי הצרפתי הקלאסי והמודרני, תוך שימוש בטכנ