סדנאות השף הצעיר
סדנאות השף הצעיר באורט דן גורמה
בואו לגלות עולם של טעמים וחוויות בסדנאות "השף הצעיר" של אורט דן גורמה, מגוון סדנאות בישול וקונדיטוריה למתחילים ולמתקדמים בגילאי 9-14 במהלך יולי – אוגוסט.
השף הצעיר בישול -
פארקי השעשועים הגדולים
7 flags - ארצות הברית
נקניקיות על מקל בציפוי קמח תירס, הום פרייז, אצבעות פריכות של עוף בקורנפלקס, רוטב ברביקיו אמיתי, סלט וולדורף, ג'מבליה של אורז וירקות ולקינוח עוגיית חמאת בוטנים ושוקולד
Efteling - הולנד
פיש & צ'יפס הולנדי ברוטב סאטה בוטנים , פריקדל – קציצת בשר על אוסטנפוט – פירה וקייל , קרוקט שחום, סלט תפוחי אדמה ומיונז הולנדי עשיר, ולקינוח מגדל פנקייק מושחת
Eye of London - אנגליה
פאי בצק פריך במילוי בשר, שעועית נימוחה ברוטב עגבניות מתקתק, סלט פטריות טריות אפויות, פירה עם אפונה, ביצה סקוטית כמו בגלזגו, שפרדס פאי – בשר ועליו תפוחי אדמה, טרייפל אנגלי.
Eropa park - גרמניה
נקניקיות בייתיות, שניצל כהלכתו, רושטי תפוחי אדמה, פרעצל, כרוב אדום מאודה ותפוחים, סלט ירוקים עם רוטב ירוק ושטרודל תפוחים
לונה פארק תל אביב - ישראל
בוריקה במילוי תפוחי אדמה, חומוס יפואי, כריך דג לברק של שוק הכרמל, פלאפל של אלעד, שווארמה חמה, סלט ירושלמי ומלבי
תאריכים: 06-10/07/25 + 03/08-07/08/25
בישול טיקטוק עולמי
TOSCAN טיקטוק - פסטה טרייה בשני צבעים, ראגו אנטיקה מסיינה, סקלופיני לימונה, ניוקי של השמחות, קרוסטיני עם ירקות שוק
INDONESIAN טיקטוק - רייס טייבל, סמבל אולק, נאסי גורנג, סאטה בוטנים, צ'יפס מתנפח, קלקק – כדורי אורז ירוקים
ועוגיות קוקוס
MEXICAN טיקטוק - בוריטו פויו, צ'ילי קון קרנה, טאקו פריך, תירס צלוי עם צ'ילי וגווקמולה, פריחולס, סלסה
מתוקה וקכה דה לימון - עוגת לימון וקרם.
ARGRNTINIAN טיקטוק - אמפנדס טונה, אסאדו כמו בפמפס, סלט צ'ימיצורי, טורטילייה ארגנטינה, צ'וריסוס
נזיד בקר ותירס של הגאוצ'וס ואלפחורס "הוואנה"
SPANISH טיקטוק - טאפאסים מהשוק, בטטאטס בראווס ואיולי, אלבונדיגוס – כדורי בשר בעגבניות, פאייה ולנסייה, תבשיל בשר וחומוס ומקלות חצילים ודבש קנים לצ'ה פריטה - ריבועי חלב מטוגן
תאריכים:20-24/07/25 + 17-21/08/25
השף הצעיר קונדיטוריה
צרפת: פריברס במילוי קרם פרלינה, קרם ברולה מבושם בוניל, חלה מתוקה.
אנגליה: Bread pudding שלושה שוקולדים ואגוזים, טרייפל - קינוח שכבות עוגת וניל, קרם פטיסייר, פירות וג'לי.
ארצות הברית: קראק פאי, חטיף רוקי רואד ועוגיות רד ולווט.
איטליה: קנולי - במילוי קציפת פיסטוק ומסקרפונה, מריטוצו - סופגניות בריוש במילוי שנטילי וניל ועוגיות קנטוצ'יני.
גרמניה: עוגת היער השחור - עוגת שכבות במילוי שנטילי, דובדבנים ושוקולד. פרעצל
תאריכים: 13-17/07/25 + 10-14/08/25
טורקיה: בויוס - בורקס טורקי אמיתי מבצק מתוח, במילוי גבינות, ארוז קון לצ'ה - פודינג אורז מבושם בוניל וקינמון
ועוגיות קורבייה
צ'כיה & הונגריה - קולאץ': מאפה שמרים במילוי גבינה, פירות יער ושטרוייזל, קיורטוש נוטלה ואגוזים
יוון רוואני: עוגת סולת יוגורט ותפוזים, ספנקופיטה - מאפה פילו במילוי תרד וגבינות, גלידת יוגורט יוונית בזיגוג דבש ופיסטוק.
אמריקה הדרומית: פלאן קרמל, בריגדרו - ממתק שוקולד ברזילאי, אמפנדס פטריות ובשאמל
המזרח התיכון: לילות ביירות, בקלוואה, שוקולד דובאי
תאריכים: 27-31/07/25 + 24-28/08/25
המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים קלה גילאים: 9-14
עלות: 1,980 ש"ח למחזור אחד, לשני מחזורים - 3,700 ש"ח העלות כוללת חוברת מתכונים וסינר אישי
