סדנאות קולינריות
סדנת ירקות ממולאים
ממולאים- חגיגה של צבעים וטעמים
נפגשים לסדנת בישול מטריפות חושים על ירקות ופירות ממולאים.
- תכני הקורס
- מנהל הקורס השף יוסי בן דיין
ממולאים- חגיגה של צבעים וטעמים!
לקראת ראש השנה והחגים, נפגשים לסדנה מטריפת חושים על ירקות ופירות ממולאים עם מתכונים שירשימו את האורחים שלכם.
יפראח, בצלים ועלי כרוב ממולאים כמו אצל חסינה משכונת נחלאות.
סיר צבעוני של 7 סוגי ירקות ממולאים בסגנון מרוקאי, כמו ריבה.
סלקים בציר בקר ורימונים, תאנים בבורגול ופרגית, משמש ושזיף ממולאים בבשר.
האימאם הטעלף של הטורקים ועוד...
כיום משמש כמוביל קורסי בישול באורט דן גורמה ויועץ קולינרי לחברות ועסקים בארץ ובחו"ל. את הכשרתו כשף ביצע בארץ במיטב בתי הספר והתמחה בארץ ובחו"ל במיטב המסעדות.
ה"אני מאמין" של יוסי -
הלימוד, המתחיל בהטמעת הידע הבסיסי, הכרת חומרי הגלם והבנת התהליכים הקולינריים חשוב מאין כמותו אך בו זמנית, עלינו להכין את התלמידים לא רק לבצע מתכונים קיימים אלה להיות מסוגלים לשנות ולחדש על בסיס הידע הנרכש.
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
קורס מאכלי רחוב - STREET FOOD/שף אייל פינקלשטיין ושף משה בדישי
קורס מאכלי רחוב - STREET FOOD
קורס מסעדנות/השף אבי שטייניץ
הקורס הרחב והמעמיק בארץ להכשרה והתמקצעות בעולם המסעדנות ועסקי האירוח בישראל.
שף הבית Chef De La Maison הקורס החדש!/השף יוסי בן דיין
לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם