סדנאות קולינריות
סדנה הודית
סדנת בישול הודית במפגש אחד בו נלמד להכין מגוון מטעמים מהמטבח ההודי
- תכני הקורס
- שף אבנר אברהם
על קצה המזלג מטעמי הקורס:
בטטה וארה - קציצות תפוחי אדמה בציפוי פריך של קמח חומוס.
יוגש לצד צ׳אטני כוסברה,
טאלי מסורתית
דהל - תבשיל עדשים צהובות גרגירי חרדל וכוסברה,
אורז זעפרן וגרם מסלה.
באטר ציקן - נתחי פרגית ברוטב קשיו עגבניות וקרם קוקוס.
צ׳פטי - פלאט ברד מסורתי.
שף אבנר אברהם בן למשפחה הודית, בוגר בית ספר לבישול לורנצ'ו דה מדיצ'י בפירנצ'ה והשתלמויות באוכל תאילנדי בבנגקוק. עבד במסעדות יוקרה בהתמחות באוכל איטלקי, ביניהם מסעדת פביו ברמת אביב ולקוצ'ינה באילת. אבנר היה שותף לפתיחת מלון הרודס באילת כמו כן עבד כשף ברשת מלונות ישרוטל במלון אמבסדור. אבנר מרצה בכיר במכללה למלונאות באילת, שף גני אירועי יוקרה וחברות קיטרינג מהמובילים בשוק ביניהם גן אורנים בגני התערוכה בשנים האחרונות מעביר סדנאות בישול וערבי שף מהמטבח ההודי.

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
השף הצעיר קיץ 2025 - פארקי השעשועים הגדולים/השף שלומי אלדו
5 ימי בישול ברוח פארקי השעשועים הגדולים והפופולריים בעולם.
השף הצעיר קיץ 2025 - טיקטוק עולמי/השף שלומי אלדו
השף הצעיר קיץ 2025 - טיקטוק עולמי
השף הצעיר קונדיטוריה - קיץ 2025/השף קונדיטורית אורנית עובדיה
5 ימי קונדיטוריה לשפים צעירים