סיווגים מקצועיים

טבחות לבתי קפה

טבחות לבתי קפה מטעם משרד העבודה והרווחה

טבחות לבתי קפה

קורס מקצועי בפיקוח ממשלתי להכשרה בסיסית של טבחים אשר מיועדים להשתלב בענף בתי הקפה והמסעדות.

תכנית הלימודים

נושאי לימוד

סדנת להכרת המטבח

חיתוכים קלאסיים

הכנות בסיסיות/מוקדמות

קונדיטוריה

ירקות

תוספות ופחממות

סלטים

פסטה

פיצה

כריכים

טוסטים

מרקים

עיקריות

מוצרים מעובדים

טבעוני / צמחוני

סיכום חזרות ובחינה

מידע כללי

מבנה הקורס בנוי מ- 25 מפגשים יומיים (סה"כ 200 שעות לימוד עיוניות ומעשיות).

הקורס בנוי משני שלבים:

שלב א' - 10 מפגשים יומיים אשר נועדו להכשיר את התלמיד בבסיס המקצועי הראשוני. מפגשים אלו יערכו ברצף בשבועיים הראשונים של הקורס וייתנו את הבסיס המקצועי המעשי לשילוב התלמיד בעבודה.

שלב ב' - 15 מפגשים יומיים שיתקיימו במהלך השבועות שלאחריהם וייערכו במתכונת של יום אחד בשבוע. יצוין כי בשאר ימי השבוע התלמידים יעבדו בסניפי הרשת.                                                                             

סה"כ משך הקורס הינו 17 שבועות. בסיום הקורס, התלמידים אשר יעמדו בקריטריונים לזכאות (אחוז נוכחות והישגים לימודיים) יהיו זכאים לקבל תעודת סיום ממשלתית רשמית מטעם משרד העבודה והרווחה.

הקורס

  • 16/06/2019 א'-ה'
  • שעות 8:30-15:50
  • 25 מפגשים
  • עלות הקורס 800 ש"ח

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 072-394-5833

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה