אודות

פרופשיונל פייסטרי שף מהדרין

קורס הקונדיטוריה בכשרות מהדרין המקיף והמקצועי בישראל

מהדרין Professional Pastry Chef

30 מפגשים בהם רוכשים את הטכניקות, הידע ושיטות העבודה של הקונדיטורים הגדולים בעולם, מסלול פרימיום מורחב הכולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפייה והקינוחים, רק בדן גורמה עמדת עבודה אישית מאובזרת לכל תלמידה, המאפשרת ללמוד ולהטמיע את הלימודים ביעילות ובמהירות.

הקורס מתאים לנשים דתיות וחרדיות, הרוצות לפתח את יכולתן לשימושיים ביתיים ולמכירת מוצרי גורמה מהבית ומעסק, הצטרפי אלינו והפכי תחביב מהנה לפרנסה משתלמת!

תכנית הלימודים

נושאי לימוד

שיעור פתיחה:מפגש עיוני- הכרת תכונות חומרי הגלם:  סוכרים , קמחים , אמולסיות , מתפיחים וביצים.

פריך וטארטים  -  לימון , 100%שוקולד , קפה מסקרפונה, שורטברד נורמנדי ,טארטלטים – פירות , שקדים מרים.

בחושות מורכבות- פרלינה לוז ,שוקולד – אמרנה , דבש - קפוצינו.

בצק רבוך   שו-אגוזי מלך וגאנש מוקצף ,פארי ברס, אקלר שוקו שוקו, שו-קרמל קקאו.

טארטים מורכבים –תפוחים - מייפל, ונילייה,"לונה " פריך, קרמו ומוס קפה, "אדום" מרציפן לינדזר ופירות אדומים.

שמרים - בצק כרוך קוראסון ,בצק כרוך דייניש ,בריוש כרוך, קראנץ', בריוש, בבה או רום, טארט טרופזיין.

לחם- הכנת לחמי מחמצת, ג'אפטה, חמוציות אגוזים, אפיית לחמי -  אנרגיה , שיפון ,באגט.

מקרונים – בשיטה הצרפתית ובשיטה האיטלקית - גאנש חמאת בוטנים ושוקולד חלב, גאנש פירות אדומים, גאנש מסקרפונה ווניל.

עוגות גבינה

שוקולד- טימפרור, צביעה ריסוס ועבודה עם שוקולד ,הכנת פרלינים בשיטה הצרפתית והבלגית.

אפייה מלוחה- קישים מלוחים ועוגיות מלוחות.

ללא סוכר וללא גלוטן.

פטיפורים ומינייארדיז - שוקולד נוגטין , גבינה  ושוקולד לבן, פלזייר סוכרה, פיננסיה לוז ופטל קקאו.

בצק שמרים ובצק עלים מגוון יישומים מן המטבח ומן הקונדיטוריה, הכנת מאפים קלאסיים מבצק עלים, קראנצ׳ים, הכנת סוגי בצקים על בסיס שמרים, עוגות שמרים, בצק קרואסון, בריוש ועוד...

אפיית לחמים יסודות אפיית לחמים, הכנת לחמים ולחמניות על בסיס שמרים, על בסיס מחמצות, טכניקות מסורתיות וחדישות, ממגוון סוגי קמחים.

מבחר עוגות בוטיק ברמת גימור מופתית ושילובי טעמים וטקסטורות שונים.

קינוחי כוסות - לימון הפוך באבה פטל ווניל, אליז'ה, תפוחים מייפל, 100% שוקולד, שוקולד קרמל.

קינוחי ביסטרו – קינוחי מסעדות מודרניים ולימוד צילחות.

בופה סיום- בופה שבו נישם את כל החומר הנלמד והתלמידות יציגו לראווה.

מידע כללי

מסלול פרימיום מורחב הכולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפייה והקינוחים.

 

30 מפגשים בהם רוכשים את הטכניקות, הידע ושיטות העבודה של הקונדיטורים הגדולים בעולם

 

עמדת עבודה

רק בדן גורמה עמדת עבודה אישית מאובזרת לכל תלמידה, המאפשרת ללמוד ולהטמיע את הלימודים ביעילות ובמהירות.

 

נבחרת השפים

ראשת המגמה: שף-קונדיטורית בכירה: אפרת ליבפרוינד, שף קונדיטור ערן שוורצברד, שוקלטייר אורגד רואש.

 

למי זה מתאים?

הקורס מתאים לנשים דתיות וחרדיות, הרוצות לפתח את יכולתן לשימושיים ביתיים ולמכירת מוצרי גורמה מהבית ומעסק.

אין צורך בנסיון מקצועי מוקדם • הקורסים לנשים בלבד • כל החומרים כשרים למהדרין • משגיח כשרות במקום.

הקורס

  • 19/12/2018 בימי ד'
  • שעות 17:00-22:00
  • 30 מפגשים
  • עלות הקורס 15,000

נבחרת המרצים

המרכז הקולינרי דן גורמה, מיסודם של רשת מלונות דן ואורט ישראל, 
הוקם עבור אנשים שרוצים ללמוד את מקצועות הבישול, האפייה והקונדיטוריה ברמה ובסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם, בלי להתפשר על צוות המורים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם. 

טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 072-394-5831

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה