אודות

פרופשיונל פייסטרי שף מהדרין

קורס הקונדיטוריה בכשרות מהדרין המקיף והמקצועי בישראל

מהדרין Professional Pastry Chef

30 מפגשים בהם רוכשים את הטכניקות, הידע ושיטות העבודה של הקונדיטורים הגדולים בעולם, מסלול פרימיום מורחב הכולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפייה והקינוחים, רק בדן גורמה עמדת עבודה אישית מאובזרת לכל תלמידה, המאפשרת ללמוד ולהטמיע את הלימודים ביעילות ובמהירות.

הקורס מתאים לנשים דתיות וחרדיות, הרוצות לפתח את יכולתן לשימושיים ביתיים ולמכירת מוצרי גורמה מהבית ומעסק, הצטרפי אלינו והפכי תחביב מהנה לפרנסה משתלמת!

תכנית הלימודים

נושאי לימוד

מבחר סוגי עוגיות מהעולם - עוגיות זילוף, עוגיות סנדוויץ׳, עוגיות גילגול וקריצה, ועוד מבחר עוגיות קלאסי ועכשווי.

בצק פריך וטארטים הכנה של מגוון סוגי בצקים פריכים -הכנת קישים, פאיים וטארטים צרפתיים קלאסיים ומודרניים, מלוחים ומתוקים.

בצק רבוך הכנה של מתכוני בצק רבוך שונים: פחזניות, אקלר, קרם חמאה ופטיסייר למילוי המאפים והכנת ציפויים שונים לקישוט.

בצק שמרים ובצק עלים מגוון יישומים מן המטבח ומן הקונדיטוריה, הכנת מאפים קלאסיים מבצק עלים, קראנצ׳ים, הכנת סוגי בצקים על בסיס שמרים, עוגות שמרים, בצק קרואסון, בריוש ועוד...

אפיית לחמים יסודות אפיית לחמים, הכנת לחמים ולחמניות על בסיס שמרים, על בסיס מחמצות, טכניקות מסורתיות וחדישות, ממגוון סוגי קמחים.

עוגות בחושות לימוד טכניקות שונות להכנת עוגות בחושות, מאפינס וקאפקייק.

שוקולד הכרת השוקולד ומוצריו השונים, הכנת פרלינים עפ"י האסכולה הבלגית והצרפתית, טמפרור שוקולד, קישוטי שוקולד ועוד מרנג הכרה והכנה של מרנגים שונים, זילוף ושימוש בשק זילוף עם צנתרים שונים.

הכנת קינוחים שונים על בסיס מרנג - עוגות ויטרינה הכנת מגוון סוגי קינוחים ומנות אחרונות מהמטבח הצרפתי הקלאסי והמודרני.

מבחר עוגות בוטיק ברמת גימור מופתית ושילובי טעמים וטקסטורות שונים.

פטיפורים וממתקים אומנות הפטיפורים וקינוחים קטנים, מקרונים בשלל טעמים, ממתקי נוגט, מרשמלו, סוכריות טופי, פת דה פרי ועוד.

מנות בצלחותA LA CARTE מנות אחרונות שמתאימות למסעדה - בפרזנטציות מתקדמות, ובשילוב גלידות וסורבה. 

מידע כללי

מסלול פרימיום מורחב הכולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפייה והקינוחים.

 

30 מפגשים בהם רוכשים את הטכניקות, הידע ושיטות העבודה של הקונדיטורים הגדולים בעולם

 

עמדת עבודה

רק בדן גורמה עמדת עבודה אישית מאובזרת לכל תלמידה, המאפשרת ללמוד ולהטמיע את הלימודים ביעילות ובמהירות.

 

נבחרת השפים

ראשת המגמה: שף-קונדיטורית בכירה: אפרת ליבפרוינד, שף קונדיטור ערן שוורצברד, שוקלטייר אורגד רואש.

 

למי זה מתאים?

הקורס מתאים לנשים דתיות וחרדיות, הרוצות לפתח את יכולתן לשימושיים ביתיים ולמכירת מוצרי גורמה מהבית ומעסק.

אין צורך בנסיון מקצועי מוקדם • הקורסים לנשים בלבד • כל החומרים כשרים למהדרין • משגיח כשרות במקום.

הקורס

  • 19/12/2018 בימי ד'
  • שעות 17:00-22:00
  • 30 מפגשים
  • עלות הקורס 15,000

נבחרת המרצים

המרכז הקולינרי דן גורמה, מיסודם של רשת מלונות דן ואורט ישראל, 
הוקם עבור אנשים שרוצים ללמוד את מקצועות הבישול, האפייה והקונדיטוריה ברמה ובסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם, בלי להתפשר על צוות המורים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם. 

טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 072-394-5831

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה