סדנאות קולינריות

סדנאות אפיית לחמים

דן גורמה, מיסודם של רשת מלונות דן ורשת אורט, מציב סטנדרטים חדשים בלימודי הבישול והקונדיטוריה בישראל ועומד בדרישות המקצועיות הקפדניות הנהוגות בבתי הספר לבישול המובילים בעולם.

בין שלל הקורסים והסדנאות הנלמדים בבית הספר ללימודים קולינריים קיימות גם מגוון סדנאות אפיית לחמים למתחילים ולמתקדמים. 

׳על הלחם לבדו׳- סדנת הלחם/אופה מקצועי וקונדיטור סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

סדנת חלות ייחודית לראש השנה/אופה מקצועי וקונדיטור סער מור

חלות דבש במגוון קליעות חגיגיות, חלות תפוחים בתמרים בעיצוב ייחודי וחלת סלקים מקורמלים.

לחמי מחמצת למשפרי סגנון /אופה מקצועי וקונדיטור סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

אומנות הפטיסרי/נבחרת השפים

8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר