סדנאות קולינריות

סדנאות אפייה וקונדיטוריה

דן גורמה, המרכז הישראלי הגבוה לאומנות הבישול מקיים מסלול ללימודי קונדיטוריה הכולל קורס קונדיטוריה וסדנאות אפייה המותאמים למטרות הלמידה ולשעות אותן יכול התלמיד להקדיש למטרה זו. סדנאות הקונדיטוריה וקורסי האפייה מתקיימים במסגרת לימודי ערב.

מורי הקורסים הם שף קונדיטורים בכירים, בעלי ותק וניסיון רב בעבודה במלונות וקונדיטוריות יוקרתיות ובהוראה והדרכה.  ניתן לבחור באחד ממסלולי לימוד קונדיטוריה המתאימים לצרכיך ולהתאים את עצמך לקורס קונדיטוריה או לסדנת אפייה בו את/ה מוצא/ת עניין.

Guillaume Schopphoven שמרים ולחמים מפריז/Guillaume Schopphoven

היישר מפאריז, סדנת לחמים ושמרים ייוחדית

Guillaume Schopphoven שמרים ולחמים מפריז/Guillaume Schopphoven

היישר מפאריז, סדנת לחמים ושמרים ייוחדית

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

קונדיטוריה למהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

10 מפגשים עם אפרת ליבפרוינד, אורגד רואש וסגל המורים, לשיפור הידע ויכולות האפיה הביתיית. קורס מעשי ללימוד קונדיטוריה בכשרות מהדרין,

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

קינוחים לשבועות עם אורגד/אורגד רואש

סדנת קינוחים לחובבי אפייה המשלבת הדגמה ועבודה מעשית

קינוחי מישלן - מהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

סדנת קינוחים חדשה בהשראת השפים הגדולים בעולם

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

מאפי בוקר ועוגות שמרים/שף קונדיטור ערן שוורצברד

אין כמו להתעורר בבוקר כשריח מאפי שמרים ממלא את המטבח. נלמד כיצד להכין מטעמים מעולם הפאטיסרי הצרפתי הקלאסי והמודרני, תוך שימוש בטכנ

המיטב של אפרת/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

3 מפגשים עם הסודות ומתכונים המנצחים של אפרת ליבפרוינד.