סדנאות קולינריות

סדנאות אפייה וקונדיטוריה

דן גורמה, המרכז הישראלי הגבוה לאומנות הבישול מקיים מסלול ללימודי קונדיטוריה הכולל קורס קונדיטוריה וסדנאות אפייה המותאמים למטרות הלמידה ולשעות אותן יכול התלמיד להקדיש למטרה זו. סדנאות הקונדיטוריה וקורסי האפייה מתקיימים במסגרת לימודי ערב.

מורי הקורסים הם שף קונדיטורים בכירים, בעלי ותק וניסיון רב בעבודה במלונות וקונדיטוריות יוקרתיות ובהוראה והדרכה.  ניתן לבחור באחד ממסלולי לימוד קונדיטוריה המתאימים לצרכיך ולהתאים את עצמך לקורס קונדיטוריה או לסדנת אפייה בו את/ה מוצא/ת עניין.

פטיפורים מהאגדות/שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד

מתכונים חדשים הכוללים הכנת פטיפורים מהבסיס ועד לקישוטים בשני מפגשים

עוגות בוטיק/אורגד רואש

סדנה בת 2 מפגשים להתמחות בעוגות בוטיק מ-א' ועד ת'

קינוחים לפסח/שף קונדיטורית - אפרת ליבפרוינד

קינוחים עשירים ומרכיבים לחג הפסח

קינוחים לפסח/שף קונדיטורית - אפרת ליבפרוינד

קינוחים עשירים ומרכיבים לחג הפסח

בישול איטלקי לפסח /תמי בן דוד

לימוד כל הטכניקות הקלאסיות והחדשות להכנת מטעמים מאיטליה והכל ללא גלוטן

קינוחים קטנים לפסח /שף קונדיטור ערן שוורצברד

2 מפגשים עם קינוחים קטנים ומפתיעים לפסח

קינוחי פרווה וחלבי לפסח עם תמי בן דוד/השף קונדיטור תמי בן דוד

קינוחים מופלאים לערב חג הפסח בגרסת פרווה וחלבי

פטיפורים וקינוחים קטנים/שף קונדיטור ערן שוורצברד

פטיפורים וקינוחים קטנים קורס חדש!

המיטב של אפרת/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

3 מפגשים עם הסודות ומתכונים המנצחים של אפרת ליבפרוינד.

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

מאפי בוקר ועוגות שמרים/שף קונדיטור ערן שוורצברד

אין כמו להתעורר בבוקר כשריח מאפי שמרים ממלא את המטבח. נלמד כיצד להכין מטעמים מעולם הפאטיסרי הצרפתי הקלאסי והמודרני, תוך שימוש בטכנ