סדנאות קולינריות

סדנאות אפייה וקונדיטוריה

דן גורמה, המרכז הישראלי הגבוה לאומנות הבישול מקיים מסלול ללימודי קונדיטוריה הכולל קורס קונדיטוריה וסדנאות אפייה המותאמים למטרות הלמידה ולשעות אותן יכול התלמיד להקדיש למטרה זו. סדנאות הקונדיטוריה וקורסי האפייה מתקיימים במסגרת לימודי ערב.

מורי הקורסים הם שף קונדיטורים בכירים, בעלי ותק וניסיון רב בעבודה במלונות וקונדיטוריות יוקרתיות ובהוראה והדרכה.  ניתן לבחור באחד ממסלולי לימוד קונדיטוריה המתאימים לצרכיך ולהתאים את עצמך לקורס קונדיטוריה או לסדנת אפייה בו את/ה מוצא/ת עניין.

אפייה ללא גלוטן/שף עינת מזור

קורס אפייה בריאה בן שני מפגשים, במהלכו נלמד כיצד אפייה ללא גלוטן יכולה להיות מהנה, אלגנטית ובריאה.

המיטב של אפרת/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

3 מפגשים עם הסודות ומתכונים המנצחים של אפרת ליבפרוינד.

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

המסע לממלכת הקונדיטוריה - השף הצעיר/אורגד רואש

קורס הקונדיטוריה של השף הצעיר לחופש הגדול

המסע לממלכת הקונדיטוריה - השף הצעיר/אורגד רואש

קורס הקונדיטוריה של השף הצעיר לחופש הגדול

המסע לממלכת הקונדיטוריה - השף הצעיר/אורגד רואש

קורס הקונדיטוריה של השף הצעיר לחופש הגדול

עוגות בוטיק/אורגד רואש

סדנה בת 2 מפגשים להתמחות בעוגות בוטיק מ-א' ועד ת'

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

קינוחים מסביב לעולם - השף הצעיר/אורגד רואש

קורס הקונדיטוריה למתקדמים של השף הצעיר לחופש הגדול

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

׳נאמן תברואה במזון׳/שף שמואל מולדובן וד"ר גידי צפורי

פטיסרי ושמן זית/אורגד רואש

מפגש מקצועי לקונדיטורים ושוקלטיירים, במהלכו נלמד על שילובים של שמן זית ישראלי עם קינוחים ושוקולד

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

קונדיטוריה למהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

10 מפגשים עם אפרת ליבפרוינד ואורגד רואש, לשיפור הידע ויכולות האפיה הביתיית. קורס מעשי ללימוד קונדיטוריה בכשרות מהדרין, בהשראת מסור