סדנאות קולינריות

סדנאות אפייה וקונדיטוריה

דן גורמה, המרכז הישראלי הגבוה לאומנות הבישול מקיים מסלול ללימודי קונדיטוריה הכולל קורס קונדיטוריה וסדנאות אפייה המותאמים למטרות הלמידה ולשעות אותן יכול התלמיד להקדיש למטרה זו. סדנאות הקונדיטוריה וקורסי האפייה מתקיימים במסגרת לימודי ערב.

מורי הקורסים הם שף קונדיטורים בכירים, בעלי ותק וניסיון רב בעבודה במלונות וקונדיטוריות יוקרתיות ובהוראה והדרכה.  ניתן לבחור באחד ממסלולי לימוד קונדיטוריה המתאימים לצרכיך ולהתאים את עצמך לקורס קונדיטוריה או לסדנת אפייה בו את/ה מוצא/ת עניין.

שמרים וקיפולים/שף קונדיטור חי לוי

קורס שמרים וקיפולים

פרעצל בייגל ומה שבינהם - סדנת אפייה/שף קונדיטור ערן שוורצברד

פרעצל בייגל ומה שבינהם - סדנת אפייה

טעמי שבועות - עוגת הגבינה המושלמת/שף רוני פרדי מרדכי

חגיגת טעמי שבועות

אומנות הפטיסרי/נבחרת השפים

8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

מאפי שמרים ומאפי בוקר עם חי לוי/חי לוי

קוראסון צרפתי, בריוש, דייניש פטיסייר ועוד

בית ספר ללחמניות - סדנת אפייה/שף קונדיטור ערן שוורצברד

בית ספר ללחמניות - סדנת אפייה

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

סדנת לחם - לחמים צפון אירופאיים/שף קונדיטור ערן שוורצברד

סדנת לחם - לחמים צפון אירופאיים

לחמי מחמצת למשפרי סגנון /סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר