סדנאות קולינריות

סדנאות אפייה וקונדיטוריה

דן גורמה, המרכז הישראלי הגבוה לאומנות הבישול מקיים מסלול ללימודי קונדיטוריה הכולל קורס קונדיטוריה וסדנאות אפייה המותאמים למטרות הלמידה ולשעות אותן יכול התלמיד להקדיש למטרה זו. סדנאות הקונדיטוריה וקורסי האפייה מתקיימים במסגרת לימודי ערב.

מורי הקורסים הם שף קונדיטורים בכירים, בעלי ותק וניסיון רב בעבודה במלונות וקונדיטוריות יוקרתיות ובהוראה והדרכה.  ניתן לבחור באחד ממסלולי לימוד קונדיטוריה המתאימים לצרכיך ולהתאים את עצמך לקורס קונדיטוריה או לסדנת אפייה בו את/ה מוצא/ת עניין.

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

חגיגה מרוקאית /מימי נידם

סדנה בת שני מפגשים, בה נלמד להכין עוגיות מרוקאיות מסורתיות

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

המיטב של אפרת/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

3 מפגשים עם הסודות ומתכונים המנצחים של אפרת ליבפרוינד.

שוקולד עם אורגד/שוקולטייר אורגד רואש

סדנה בת 2 מפגשים במהלכן נתמקד בעולם השוקולד והקקאו, ונכין מגוון פרלינים בטכניקות, טעמים ומילויים מפתיעים

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

קונדיטוריה למהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

מפגשים עם אפרת ליבפרוינד, מיה רביבו ואורגד רואש, לשיפור הידע והיכולות הביתיים.

המיטב של אפרת/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

3 מפגשים עם הסודות ומתכונים המנצחים של אפרת ליבפרוינד.

קונדיטוריה למהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

מפגשים עם אפרת ליבפרוינד, מיה רביבו ואורגד רואש, לשיפור הידע והיכולות הביתיים.