סדנאות קולינריות

סדנאות אפיית לחמים

דן גורמה, מיסודם של רשת מלונות דן ורשת אורט, מציב סטנדרטים חדשים בלימודי הבישול והקונדיטוריה בישראל ועומד בדרישות המקצועיות הקפדניות הנהוגות בבתי הספר לבישול המובילים בעולם.

בין שלל הקורסים והסדנאות הנלמדים בבית הספר ללימודים קולינריים קיימות גם מגוון סדנאות אפיית לחמים למתחילים ולמתקדמים. 

מאפי שמרים ומאפי בוקר עם חי לוי/חי לוי

קוראסון צרפתי, בריוש, דייניש פטיסייר ועוד

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

אמנות הפטיסרי חדש!/נבחרת השפים

8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

מאפי שמרים ומאפי בוקר עם חי לוי/חי לוי

קוראסון צרפתי, בריוש, דייניש פטיסייר ועוד

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

פיצה - השתלמות מקצועית מנאפולי/אייל פינקלשטיין

סודות הפיצה מנאפולי ורומא ב-2 מפגשים

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

קמחי מורשת וקמחים עתיקים/קונדיטור סער מור

בואו להכיר את עולם הקמחים והלחמים המקומי, עם הידע שכל אופה חובב ומקצועי ישמחו להכיר: הטכניקות, הטקסטורות והמתכונים המנצחים.