סדנאות קולינריות

סדנאות אפיית לחמים

דן גורמה, מיסודם של רשת מלונות דן ורשת אורט, מציב סטנדרטים חדשים בלימודי הבישול והקונדיטוריה בישראל ועומד בדרישות המקצועיות הקפדניות הנהוגות בבתי הספר לבישול המובילים בעולם.

בין שלל הקורסים והסדנאות הנלמדים בבית הספר ללימודים קולינריים קיימות גם מגוון סדנאות אפיית לחמים למתחילים ולמתקדמים. 

טכנולוגיה של אפייה/יעל אביטל

הצלחה בתחום האפיה ופיתוח המזון כרוכה בהבנה מלאה של חומרי הגלם, השילוב והכימיה ביניהם, והיישום הנכון בעבודה בשטח

אפייה ללא גלוטן עם תמי/תמי בן דוד

3 מפגשים עם תמי בן דוד מרתקים וטעימים ללא גלוטן. כל הטיפים, הטכניקות, חומרי הגלם והשיטות להכנת בצקים אווריריים, פריכים ומענגים.

אפיית לחמים בטאבון/סער מור

סדנת התמחות מקצועית לאפיית לחמים בתנור אבן

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

קמחי מורשת/קונדיטור סער מור

בואו להכיר את עולם הקמחים והלחמים המקומי, עם הידע שכל אופה חובב ומקצועי ישמחו להכיר: הטכניקות, הטקסטורות והמתכונים המנצחים.

אפיית לחמים/שף קונדיטור ערן שוורצברד

הקורס הפופולרי של המאסטר חוזר לסבב נוסף: מסע מרתק אל עולם הבולונז׳רי - אפיית הלחם.

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

קמחי מורשת/קונדיטור סער מור

בואו להכיר את עולם הקמחים והלחמים המקומי, עם הידע שכל אופה חובב ומקצועי ישמחו להכיר: הטכניקות, הטקסטורות והמתכונים המנצחים.

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת