סדנאות קולינריות

סדנאות אפיית לחמים

דן גורמה, מיסודם של רשת מלונות דן ורשת אורט, מציב סטנדרטים חדשים בלימודי הבישול והקונדיטוריה בישראל ועומד בדרישות המקצועיות הקפדניות הנהוגות בבתי הספר לבישול המובילים בעולם.

בין שלל הקורסים והסדנאות הנלמדים בבית הספר ללימודים קולינריים קיימות גם מגוון סדנאות אפיית לחמים למתחילים ולמתקדמים. 

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

אפיית לחמים שטוחים בטאבון (חלבי) /סער מור

אפיית לחמים שטוחים והשימוש האופייני בתנור אבן

טכנולוגיה של אפייה/יעל אביטל

הצלחה בתחום האפיה ופיתוח המזון כרוכה בהבנה מלאה של חומרי הגלם, השילוב והכימיה ביניהם, והיישום הנכון בעבודה בשטח

אפיית לחמים בטאבון/סער מור

סדנת התמחות מקצועית לאפיית לחמים בתנור אבן

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות