סדנאות קולינריות
אמנות הפטיסרי חדש!
8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות, בהדרכת נבחרת השף-קונדיטורים המובילה בישראל • מסלול לימודים מגוון כולל קונדיטוריה, אפייה וקינוחים עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת • 40 שעות אקדמיות
- נושאי הלימוד
- אודות השף קונדיטור רוני פרדי מרדכי
הקורס מתאים במיוחד לקהל חובבים ומרחיב בנושא טכניקות הכנה ושיטות עבודה מתקדמות בעולם הקונדיטוריה.
טארטים- לימון, לוז ושוקולד 100%
בצק רבוך- מסקרפונה שוקולד לבן, פארי ברס פרלינה ואגוזים מקורמלים
שמרים- קוגלהוף צימוקים ברום, קראנץ' שמרים עשיר, בריוש
לחם-לחמי מחמצת זייתי קלמטה, בגאט, צ'פאטה
שוקולד- טראפלס פקאן פרלינה, פרלין שוקולד לבן לימוני, פרלין שוקולד קרמליה
עוגות בוטיק- 100% שוקולד, פטל ושוקולד לבן
פטיפורים וקינוחים קטנים - פטל קקאו, כדור רושר
מקרונים- מקרונים בשיטה האיטלקית במילויים שונים - מסקרפונה שוקולד לבן, קפה, חמאת בוטנים ושלל טעמים
מבכירי הקונדיטורים בארץ,ניסיון של מעל ל - 35 שנה במקצוע והוראת הקונדיטוריה
למד והשתלם במוסדות הקולינריים הגבוהים בצרפת - בהם התמחויות בפטיסרי, שוקולד, ניפוח סוכר ועוד.
פיתוח מוצרי קונדיטוריה ייחודיים כגון RFM, אבקת מקרונים ועוד.
השף קונדיטור הראשון שהוזמן לשפוט באולימפיאדת השפים הבינלאומית IKA גרמניה
מייסד הקרן לעידוד הקונדיטור הצעיר
קונדיטור נוסף: רענן בן אברהם - רענן עבד וייעץ למסעדות וקונדיטוריות מהמובילות בישראל - בר לחם, אסף ארטיזנאל, זיסעלא, שטראוס ועוד.
התמחותו בייצור גלידה ארטיזנית, משמש כשף יועץ ופיתוח בענף הגלידה.
גלידה עבורו היא עולם עשיר המאפשר חקריה וגלוי טעמים מופלאים וחדשים.
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
השף הצעיר מתקדמים קיץ 2024- המסעדן הצעיר /השף שלומי אלדו
5 ימי בישול גורמה
אומנות הפטיסרי/נבחרת השפים
8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות
שף הבית Chef De La Maison הקורס החדש!/השף יוסי בן דיין
לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם