סדנאות קולינריות

גלידות - ארטיזן ג'לטו

קורס מקצועי להכנת גלידה בסגנון איטלקי לכל מי שמעוניין לרכוש ידע מקצועי וגם לאלה הרוצים להרחיב את עולם היצירה שלהם. במהלך הקורס נלמד את הפילוסופיה וחומרי הגלם בהכנת ג'לטו וסורבה. שיטות הכנה ואבני הבסיס ליצירה עצמאית של טעמים וגיוונים.

הקורס מותאם להכנה במכונת גלידה ביתית.

 

  • תוכן הסדנה
  • אודות השף קונדיטור רענן בן אברהם

בסדנא נכין גלידות איטלקיות קלאסיות החל מההכנות ועד להגשה:

ריקוטה פיסטוק מרציפן תפוז 

קרמינו שוקלד חלב ואגוזי לוז

סורבה על בסיס פירות העונה

קינוחי סמי פארדו  - קרם לימון לוז ועוד הפתעות מתוקות וקרות.

רענן החל את דרכו בלימודי קונדיטוריה בארץ ובחו"ל, במהלך הלימודים התאהב בתחום הג'לטו ומשם העמיק את לימודיו בנושא זה דרך השתלמויות בחו"ל ובארץ. כיום רענן יועץ טעמי גלידות ברשתות הגלידה וחנויות הבוטיק המובילות בתחום.

רענן ידוע ביכלותו לשלב טעמים מופלאים, ליצור רבדי טעמים מיוחדים וממכרים.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר