סדנאות קולינריות

סדנת בישול לראש השנה - מהדרין נשים

בס"ד

 

מטרת הקורס:

בשלניות ביתיות שאוהבות את המקצוע ורוצות לדעת את סודות השפים בבישול, נלמד להכיר חומרי גלם טובים שיטות עבודה מיוחדות ומיקסום טעמים וכמובן איך לגשת נכון לבישול ביתי עם חומרים שיש לנו בבית ולהוציא מנות מיוחדות לקראת חג ראש השנה.

  • מה בתכנית?
  • שף חיים בורנשטיין
 

מפגש ראשון   -  דגים l עופות l בשר טחון


דגים: מתכוני הדגים בהדגמה
סשימי ברוטב אסייאתי
סביצה סלמון
דג שלם בגריל-
עוף שלם ממולא באורז ופירות יבשים
שוקיים עוף בטמפורה בסגנון kfc
צ'ילי קון קרנה


מפגש שני -  נתחי בקר פרמיום
רוסטביף אנטריקוט
צלי כתף ברוטב ערמונים
כתף טלה ברוטב תפוח בדבש
אסאדו מעושן.
תוספות: שעועית ירוקה ברוטב אסייאתי
תפוא שבורים
ירקות מוקפצים בתוך קונכית בצק עלים

 

השף החרדי שזכה באליפות ארצית לשפים, למד את מקצוע הבישול וביצע השתלמויות במגוון תחומים, ביצע סטאז' במסעדות ידועות בארץ ובעולם.

כיום, מעביר סדנאות והרצאות בתחומים קולינריים.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר